Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!
Ajankohtaista

Unohtumattomat kesäjuhlat vaivattomasti

MITÄ?

Kesän tilaisuudet myynnissä

MISSÄ?

Albatrossi

MILLOIN?

2024

Kesä on jälleen saapumassa Kuopioon!

Kesä on ihana mielentila minne olemme matkalla! Tänä vuonna Makasiiniravintola Albatrossin avajaisia juhlistetaan 19.-20.4.2024.  Kesän ohjelmistosta löytyy totuttuun tapaan huippuja tapahtumia, virallisia jatkobileitä ja livemusiikkia! Avajaisten ohjelma julkaistaan maaliskuun alussa ja koko kesän kattaus maaliskuun puolivälissä.

Kevään ja kesään tilaisuuksien myynti on alkanut ja tapahtumien suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Toteutamme rentoja ja hauskoja tyky-, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia erikokoisille ryhmille. Meiltä saat uusia ja tuoreita ideoita juhlien toteuttamiseen. Me saamme ihmiset rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Ravintola Albatrossissa on tilat jopa 1000 henkilölle.

Tutustu tarjontaan

 

 

Kesäjuhlat vaivattomasti "avaimet käteen"- periaatteella

Kesäjuhlat ovat virkistäviä tapahtumia, joita vieraat odottavat innolla. Juhlissa tapahtuu monesti ne työyhteisön tärkeimmät kohtaamiset, mitkä vahvistavat joukkuehenkeä tai yritystapahtumien tarkoitus on taas sitouttaa ja hurmata asiakas.  Me autamme teitä säästämään aikaa ja vaivaa.

Meillä Vararengasravintoloilla on laaja kumppaniverkosto, minkä avulla toteutamme juhliinne ohjelman, somistuksen, herkulliset tarjoilut, rennot puitteet ja tämän kaiken yhdelle laskulle. Teidän tehtäväksenne jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle!

 

Ideoita ja ohjelmaa henkilöstö- ja yritysjuliin

  • Livemusiikki
  • Stand up
  • Dj
  • Karaoke ja/ tai karaokekisat
  • Teemabileet: Vuosiluku (80-,90-2000-luku), spring break, after ski, speakeasy, Barbie, neon, sirkus, kesäolympialaiset jne.
  • Drinkkikoulu
  • Valokuvausseinä ja ammattivalokuvaaja

 

 

Meistä sanottua

"Tilaisuus meni tosi hyvin, kiitos siitä teille! Ruoka oli hyvää, tarjoilut sujuivat hienosti ja henkilökuntanne oli ystävällisiä ja auttavaisia. Kaikin puolin oli onnistunut ilta ja saimme siitä jäseniltämme hyvää palautetta." - Tiina Forsman, Jyty Ry

"Yrityksemme 50v juhlat menivät loistavasti. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu pelasi mainiosti." - Valtteri Huttunen, Kolmen Sähkö Oy

 

 

Vararengasravintolat

Mikäli teillä on päällimmäisenä mielessä ottaa vähän rennommin ja jättää juhlajärjestelyt ammattilaiselle, toivotamme sinut tervetulleeksi Vararengasravintoloihin.

Lisätiedot ja varaukset:

myynti@vrr.fi

Pyydä tarjous