Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Opiskelijayhteistyö

Hei Opiskelija!

Vararengasravintolat Oy on kuopiolainen ravintolayhtiö, jonka ravintoloita ovat mm. Makasiiniravintola Albatrossi, Ale Pupi, Gloria, Bar Lasku, Bar Nousu sekä SalaCavala. 

Me uskomme, että saamalla ihmiset seurustelemaan toistensa kanssa ja arvostamaan ympäristöä, jonne he tuntevat kuuluvansa, maailmasta voisi ihan oikeasti tulla meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä, opiskella ja elää mukavaa arkea.

Vararengasravintoloilta löytyy kokemusta tiivistä yhteistyöstä paikallisten opiskelijajärjestöjen kanssa jo yli 30 vuoden ajalta. Yhteistyö näkyy aktiivisena tapahtumatarjontana eri yökerhojen ja ravintoloiden viikkokalentereissa mm. opiskelijabileinä, sitseinä, järjestöiltoina, vuosijuhlien jatkobileinä, approina, kokouksina, saunailtoina, jne.

Haluamme panostaa opiskelijayhteistyöhön ja otamme vastaan ehdotuksia yhteistyöstä eri oppilaitosten ja järjestöjen kanssa. Tarjoamme myös monipuolisia opiskelijaetuja ravintoloihimme.

Mitä yhteistyö käytännössä tarkoittaa?

Meille on tärkeää, että ainejärjestönne sekä oppilaitoksenne opiskelijat tutustuvat ravintoloihimme myös paikan päällä, joten esimerkiksi haalari- ja vuosijuhlasponsorointi edellyttää lähtökohtaisesti tapahtumien tai esimerkiksi jatkojen järjestämistä ravintoloissamme.

Teemme yhteistyösopimuksia niin yksittäisten tapahtumien osalta - kuin koko lukukaudenkin tapahtumista.

Lisäksi tarjoamme monipuolisia työharjoittelupaikkoja ja myös opinnäytetyön tekeminen meille voi olla mahdollista harjoittelujakson yhteydessä.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Tilat sitseille

Vähennä ylimääräistä säätöä ja järjestä sitsit ravintolassamme!

Ravintoloistamme löytyy sitseille sopivia tiloja seuraavasti (minimi- ja maksimiosallistujat):

  • Glorian kellari 35-45 hlö
  • Bar Lasku 70-88 hlö
  • Albatrossi 100-200 hlö

Meiltä löytyy mm. tarvittava äänentoisto, narikkapalvelut, sitsipöydät sekä penkit ja emme peri sitsitapahtumista erillistä tilavuokraa, jos osallistujien minimimäärä täyttyy. Huolehdimme myös tilojen siivouksesta, eli toisin sanoen tila on teille maksuton ja maksatte vain tarjoiluista. Tarkemmat varaus- ja hintatiedustelut alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenotto

Koskeepa asiasi sitsejä, haalarisponsorointia, yksittäistä tapahtumaa tai koko lukuvuoden yhteistyösopimusta - täytäthän yhteydenottolomakkeemme mahdollisimman tarkasti.

Suosittelemme varaamaan tapahtumat neljä viikkoa ennen tapahtumapäivää.

Tapahtumat

Touhut Is Back!

TouhuTorstai on Ale Pupin 20-vuotishistorian legendaarisin viikonpäivä!