Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

VRR ja vastuullisuus

Tolkun tavoilla kohti vastuullisempia arjen tekoja

Selkeä systeemi auttaa Vararengasravintoloita ottamaan ympäristönäkökohdat vieläkin paremmin huomioon.

Vararengasravintoloissa olet omiesi joukossa. Toisista huolehtiminen näkyy arjessamme monin tavoin. Samalla tavalla kun pidämme huolta asiakkaiden viihtyvyydestä ja työkavereiden jaksamisesta, kannamme oman kortemme kekoon myös ympäröivän yhteiskunnan hyväksi.

Me uskomme, että saamalla ihmiset seurustelemaan toistensa kanssa ja arvostamaan ympäristöä, jonne he tuntevat kuuluvansa, maailmasta voisi ihan oikeasti tulla meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä ja elää mukavaa arkea.

Ekokompassi on järjestelmä, joka auttaa meitä varmistamaan toiminnassamme kaikkien merkittävien ympäristönäkökohtien huomioiduksi tulemisen. Ulkopuolinen valvonta pitää huolen siitä, että kauniit ajatukset kääntyvät aidoiksi, tuloksia tuottaviksi käytännön teoiksi. Näin me olemme päättäneet toteuttaa vastuullisuutta.

Teemme kaikki hankintamme vastuullisesti toimivilta kumppaneilta. Otamme huomioon niin ympäristömerkit ja -sertifikaatit kuin hankkimiemme tuotteiden kierrätettävyyden ja elinkaaren.

SalaCavalan Saara - Vararengasravintolat

Viestimme avoimesti siitä, miten ja miksi toteutamme vastuullisuutta. Perehdytämme henkilökuntamme vastuullisuusarvoihimme, jotta he pystyvät toimimaan niiden mukaisesti. Huolehdimme siitä, että vastuullisuuden teema ja ympäristöasiat ovat esillä nettisivuillamme ja teemme selkeän vastuullisuusviestinnän vuosisuunnitelman. Systemaattinen viestintä kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, että olemme vastuullinen toimija ja kumppani.

Huolehdimme kannattavasta kasvusta. Näin turvaamme toimintamme jatkuvuuden alati muuttuvassa markkinassa. Sosiaaliseen vastuullisuuteemme kuuluu myös maahan-muuttajataustaisten työntekijöiden kielitaidosta ja osaamisesta huolehtiminen sekä lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukeminen paikallisten urheiluseurojen kautta. Olemme myös Kuopion kaupungin Mieliteko- hankkeen kumppaniyritys ja olimme mukana Mission Positive Handprint -hankkeessa, minkä tavoitteena on tukea ravintola-alan yritysten muutoskyvykkyyttä kestävän kehityksen merkityksen kasvaessa yhteiskunnassa ja asiakkaiden arvomaailmassa. 

Vastuullisuus on asia, joka tulee tärkeämmäksi joka päivä. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen vuoksi, meidän jokaisen on syytä kiinnittää huomiota siihen, miten voimme sitä tahoillamme toteuttaa. Tolkun tavat ja järjen käyttö arkisissa päätöksissä saavat jo paljon aikaan. Ne antavat myös muille esimerkkiä, josta on helppo ja hyvä ottaa oppia.

Omiemme joukossa pystymme mihin tahansa. Miksipä siis emme tähänkin.

 

 

Menestyjä- sertifikaatti

Meillä on kunnia olla Kauppalehden Menestyjät 2023 listalla. Menestyjä- sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vanva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. 

Tunnuslukuvertailujen perusteella olemme sijoittuneet sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2023- luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2022/ 06 - 2023/ 05.

Lisäksi luottoluokituksemme on erinomainen.