Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Yrityksestä

Savolaiset ovat luonteeltaan sosiaalisia: hyvässä porukassa juttu lentää ja kaikilla on kivaa. 

Koskaan en ole ollut pukukopin suupaltti, mutta joukkuehengen merkitys on ollut minulle yksi kaikkein voimaannuttavimmista asioista. Kavereihin luottamalla on selvitty uskomattomista tilanteista, kavuttu soiden pohjilta menestyksen aallonharjalle. Kun oppii yhdessä jakamaan hyvät ja huonommatkin päivät tärkeiden ihmisten kanssa, löytää niin itsestään kuin siitä porukasta kerta toisensa jälkeen jotain käsittämättömän hienoa.

Vararengasravintolat Oy haluaa toteuttaa samaa yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden periaatetta, niin työpaikkana kuin puitteiden luojana ihmisten kohtaamisille. Me uskomme, että saamalla ihmiset seurustelemaan toistensa kanssa ja arvostamaan ympäristöä, jonne he tuntevat kuuluvansa, maailmasta voisi ihan oikeasti tulla meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä ja elää mukavaa arkea.

Olipa sinulla päällimmäisenä mielessä uusi työpaikka tai omaan tyyliin ja tilanteeseen sopiva hetki ottaa vähän rennommin, me toivotamme sinut tervetulleeksi Vararengasravintoloihin. Omiesi joukkoon.

Kimmo Timonen - Vararengasravintolat

Kimmo Timonen,
VARARENGASRAVINTOLAT
Omien joukossa on aina hyvä olla

Haluatko mukaan meidän tiimiin? Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus

MEILLE TÖIHIN -SIVULLE

AVOIN HAKEMUS