Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Yrityksille ja ryhmille

Kesän ykköstilaisuudet

Elä kuin viimeistä kesäpäivää!

Kesä on kuuma, mutta lyhyt – jokainen hetki kannattaa elää täysillä, ja hyvässä seurassa saa ilon irti pilvisempänäkin päivänä. Albatrossi on Kuopion synonyymi hulvattomille kesäbileille.

Ravintola Albatrossi on vuokrattavissa huhtikuusta syyskuuhun. Kesän ylivoimaisesti kovin bilepaikka Albatrossi sijaitsee Kuopion matkustajasatamassa. 500- paikkainen terassi on aivan Kallaveden rannassa, ja sisälle mahtuu toiset 500 asiakasta.

Toteutamme rentoja ja inspiroivia kokous-, asiakas- ja yritystilaisuuksia eri kokoisille ryhmille. Meiltä saat uusia ja tuoreita ideoita siihen, että päivä- tai iltatilaisuus on juuri sopiva tai teidän porukalle räätälöity. Tiimiytämme työporukkasi ja autamme teitä hurmaamaan asiakkaanne. Järjestämme sinulle ikimuistoiset juhlat ja parhaimmat bileet. Me saamme ihmiset rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Ravintola Albatrossissa on tilat jopa 1000 henkilölle.

"Yrityksemme 50v juhlat menivät loistavasti. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelu pelasi mainiosti." - Valtteri Huttunen, Kolmen Sähkö Oy

"Tilaisuus meni tosi hyvin, kiitos siitä teille! Ruoka oli hyvää, tarjoilut sujuivat hienosti ja henkilökuntanne oli ystävällisiä ja auttavaisia. Kaikin puolin oli onnistunut ilta ja saimme siitä jäseniltämme hyvää palautetta." - Tiina Forsman, Jyty Ry

Tutustu tarjontaamme ja tee tarjouspyyntö!

Elämyksiä ja musiikkia:

  • Ammattivalokuvaaja
  • Bändit
  • Stand up
  • karaoke
  • dj
  • teemabileet
  • prosecco- /olutjooga

Varaus- ja peruutusehdot:

Huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Tila on saatavilla yli 50 hengen seurueille.