Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!
Yrityksille

Pikkujoulut omien joukossa

MITÄ?

Pikkujoulut omien joukossa

MISSÄ?

Bar Nousu, Bar Lasku, Gloria & SalaCavala

Tärkeät kohtaamiset

Me uskomme, että kun aitoja ihmiskohtaamisia tapahtuu oikeassa ympäristössä, maailmasta tulee meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä ja elää mukavaa arkea. Etätyöskentelyn tai kiireen keskellä pikkujoulut luovat työyhteisöille juuri ne tärkeät kohtaamiset, missä joukkuehenkeä vahvistetaan.

Järjestelyt vievät aikaa ja jäävät usein viimetippaan

Toteuttamamme pienen kyselyn mukaan henkilöstö- tai asiakastilaisuuksien järjestäminen saattaa viedä jopa kolme työpäivää tai enemmän ja yritysten juhlavastaavilla on myös ne tavanomaiset työtehtävätkin hoidettavinaan, joten aika saattaa olla kortilla. Järjestämisen tuoma stressi voidaan minimoida antamalla järjestämisen vastuu ammattilaiselle.

Katso pikkujouluideat

 

 

Juhlat vaivattomasti ”avaimet käteen”- periaatteella

Meillä Vararengasravintoloilla on laaja kumppaniverkosto, minkä avulla toteutamme juhliinne ohjelman, somistuksen, herkulliset tarjoilut, rennot puitteet ja tämän kaiken yhdelle laskulle. Teidän tehtäväksenne jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle!

 Pikkujoulupaketit ryhmille

 

 

Pikkujoulutilamme

Nostalginen Bar Lasku - Hurmaava sekoitus tätä päivää ja vähän vanhempaa – nostalgian höystämässä ilmapiirissä rajat rikkoutuvat ja jokainen löytää itsestään uusia ulottuvuuksia! Bar Lasku sopii mainiosti 20 - 150 hengen yksityisbileisiin.

Tunnelmallinen Glorian kellari - Se tunne, kun saa olla oma päällikkönsä ja mennä, mihin mieli vie. Gloria tarjoaa elämänmakuisia mahdollisuuksia ja tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi – ei siis mikään ihme, että aikuiset rentoutujat suuntaavat kulkunsa usein juuri sinne. Tunnelmaa ja valikoimaa on jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin. Glorian kellari on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin 20-40 hengen ryhmille.

After Ski- bileitä ihannoiva Bar Nousu - Kun tietää pidon riittävän ja työkavereiden auttavan, toivoo jyrkimmänkin nousun jatkuvan. Hyvä matka on maaliintuloa mukavampaa, sillä huipun jälkeen suunta kääntyy. Bar Nousu on kuin luotu ikuisesta matkanteosta nauttimiseen. Se on paikka täynnä liikettä, hyvää meininkiä ja uskoa vieläkin parempaan huomiseen. Bar Nousu sopii mainiosti 20 - 300 hengen yksityishöpöstelyyn. Yhdistettynä Bar Laskuun, ravintolat tarjoavat yhdyskäytävän avulla tilat jopa 450 hengen kahden kerroksen bileisiin!

SalaCavala tarjoaa ripauksen luksusta pikkujouluihin - Arjesta selviytyy paremmin, kun sitä pystyy aina silloin tällöin pikkuisen maustamaan. SalaCavala tuo tervetulleen ripauksen luksusta ja joulun taikaa pikkujouluihin – se on herkullinen kohtaamispaikka kauppahallin kupeessa, valmiina tarjoamaan ainutlaatuisia kokemuksia. SalaCavalan upea sijainti ja puitteet luovat tunnelmalliset pikkujoulut erilaisille juhlijoille. Tämän kauden pikkujoulumenu on rakennettu herkullisista ja laadukkaista kylmistä raaka-aineista. SalaCavalan tilat sopii loistavasti 20-50 hengen tilaisuuksiin.

 Pyydä tarjous

 

 

Meistä sanottua

"Saimme aivan täydelliset juhlat järjestettyä synttärisankarille ja kaikki meni juuri niin kuin pitää, ehkä jopa yli odotusten! Tila oli täydellinen, tasting oli ihan huippu, ruoka oli tosi hyvää ja kakku niin upea sekä maukas. Saimme kaiken lisäksi myös huippua palvelua ja kaikki vieraat olivat todella tyytyväisiä. Vieraat kiittelivät paljon ja ihmettelivät miten olikaan osattu noin upeat juhlat järjestää ja vastasin, että kiitos teidän!", Nina Immonen.

"Tilaisuus meni tosi hyvin, kiitos siitä teille! Ruoka oli hyvää, tarjoilut sujuivat hienosti ja henkilökuntanne oli ystävällisiä ja auttavaisia. Kaikin puolin oli onnistunut ilta ja saimme siitä jäseniltämme hyvää palautetta.", Tiina Forsman, Jyty Ry.

Mikäli teillä on päällimmäisenä mielessä ottaa vähän rennommin ja jättää pikkujoulujärjestelyt ammattilaiselle, toivotamme sinut tervetulleeksi Vararengasravintoloihin.

Pikkujouluterveisin,

Vararenkaan tontut

 

Tutustu pikkujoulutarjontaamme