Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!
Ajankohtaista

Elä kuin viimeistä kesäpäivää

MITÄ?

Kesän tilaisuudet myynnissä

MISSÄ?

Albatrossi

MILLOIN?

2023

Pakkasesta ja liukkaudesta huolimatta kesä on yllättävän lähellä

Albatrossi on Kuopion synonyymi hulvattomille kesäbileille: upeat livekeikat, viralliset jatkobileet ja paikalle tulleiden kaupunkilaisten aito asenne hauskanpitoon pitävät huolen siitä, että matkustajasatamassa ei tänäkään kesänä meno hyydy hetkeksikään.

Moni yritys suunnittelee jo omaa kesätapahtumaansa. Uudistuvan satama-alueen sydämessä sijaitseva kuopiolaisten kesäravintoloiden ykkönen eli ravintola Albatrossi on haluttu miljöö monenlaisiin juhliin.

 

Vararengasravintolat - Albatrossi avajaiset

 

Unohtumattomat juhlat vaivattomasti

Yritys- ja henkilöstöjuhlien järjestämisessä on oma hommansa ja eikä sitä kannata jättää viime tippaan. Juhlien tarjoilujen kartoittaminen, ohjelman buukkaminen ja aikatauluttaminen ottaa oman aikansa ja ilman hyvää verkostoa tämä saattaa olla jopa kalliimpaakin itse toteuttaa. Yritysten juhlavastaavilla on kuitenkin ne normaalit työtkin hoidettavanaan ja aika saattaa olla kortilla. Järjestämisen tuoma stressi voidaan minimoida antamalla järjestämisen vastuu ammattilaiselle.

Järjestämme henkilöstöllesi hauskoja teemabileitä, buukkaamme kesän parhaat esiintyjät tai autamme hurmaamaan asiakkaasi. Huolehdimme ohjelmasta, ruoasta ja viihtymisestä, tehtäväksesi jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle. Olipa juhlien kattaus mikä tahansa, me hoidamme tilaisuuden avaimet käteen- periaatteella.

 

keikka albratrossissa

 

Meistä sanottua

”Halusin kirjajulkkaribileet, mistä tulisi ikimuistoiset rennossa ja letkeässä ympäristössä ja jossa voisi jatkaa bileitä yöhön saakka. Valitsin Albatrossin. Sain äärimmäisen sujuvaa ja yhteistyöhenkistä palvelua, eikä minun tarvinnut osallistua bileiden organisoimiseen juuri lainkaan – mitä toivoinkin. Jenni Kulin hoiti erinomaisesti kaiken järjestelyihin liittyen ja organisoi cateringin ja juomatarjoilut täysin itsenäisesti. Itse bileissä Miika hoiti kaiken todella ystävällisesti ja tehokkaasti, eikä koko illan aikana ollut yhtään ongelmaa tai mitään siihen liittyvää. Elämys oli kerrassaan mahtava! Näitä bileitä en unohda koskaan!" - Jori Reijula, kirjailija

"Kaikki sujui paremmin kuin hyvin!" - Julia Mikkonen, Hydroline Oy

 

 

Vararengasravintolat

 

Lisätiedot ja varaukset:

myynti@vrr.fi
Jenni Kulin
puh. 040 025 1472

Pyydä tarjous

ALBAN AVAJAISET 2023