Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Paketit

Kokous- ja work shop- paketit

Inspiroivat kokoukset ja work shop- paketit

Tunnelmalliset ja persoonalliset ravintolamme sopivat loistavasti yrityksien ja yhdistyksien kokouksiin tai work shopeihin.

Kokouspaketti sisältää:

  • Kokoustarjoilut alk. 7,50e/hlö.
  • Av- laitteisto
  • Tilavuokran 4 tunniksi.

"Työporukallemme järjestettiin sujuva kokouspäivä, jonka huippuhetkiä olivat mitä maukkain aamupala SalaCavalassa, sekä herkullinen lounas Introssa. Palaveritiloina toimi tunnelmallinen Glorian kellaritila, joka toi vaihtelua omiin toimistotiloihimme. Vararengasravintoloitten kokouspaketit tarjoavat täyden palvelun ruokailusta tiloihin ja oheisohjelmaan. Olimme todella tyytyväisiä joustavasta ja ystävällisestä palvelusta - meille räätälöitiin juuri sopiva paketti, joka palveli kokouspäivämme tarkoitusta, kiitos siitä!" - Miia Haverinen 

 

Katso kokoustarjoilut

Täältä löydät innovoivat valmiiksi räätälöidyt kokouspaketit!

 

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Kokouspaketit on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan tilaisuuden hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.