Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Yrityksille ja ryhmille

Glorian sisäpihan upeat yksityistilaisuudet

Aisti keskieurooppailaista lämmintä tunnelmaa Kuopion Kauppakadulla

Se tunne, kun saa olla oma päällikkönsä ja mennä, mihin mieli vie. Gloria tarjoaa elämänmakuisia mahdollisuuksia ja tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi – ei siis mikään ihme, että aikuiset rentoutujat suuntaavat kulkunsa usein juuri sinne. Tunnelmaa ja valikoimaa on jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin, unohtamatta kaunista sisäpihan terassia!

Glorian sisäpiha tarjoaa asiakaspaikkoja 100 henkilölle luoden upean keskieurooppalaisen lämpimän tunnelman. Sisäpiha on käytössä ympärivuotisesti lämmittimineen. Sisäpiha on osittain katettu ja sieltä löytyy oma baaritiski.

Järjestämme tilaan tarjoilut, esiintyjät, somistuksen tai vaikka glühwein pop upin pikkujouluille. Tilat taipuvat niin work shopeihin, juhliin, etkoille, aamiaiskokouksiin, venetsialaisiin tai tyky-päiviin. Menut räätälöimme toiveiden mukaan. Sinun tehtäväksesi jää vain kutsua vieraat paikalle.

"Saimme aivan täydelliset juhlat järjestettyä synttärisankarille ja kaikki meni juuri niin kuin pitää, ehkä jopa yli odotusten! Tila oli täydellinen, tasting oli ihan huippu, ruoka oli tosi hyvää ja kakku niin upea sekä maukas. Saimme kaiken lisäksi myös huippua palvelua ja kaikki vieraat olivat todella tyytyväisiä. Vieraat kiittelivät paljon ja ihmettelivät miten olikaan osattu noin upeat juhlat järjestää ja vastasin, että kiitos teidän!" - Nina Immonen

Vuokraukseen kuuluu:

  • Yksityistilaisuus
  • Tilavuokran 4 tunniksi
  • Äänentoisto ja henkilökunta
  • Menut alk. 24€/hlö

Ohjelma

Sukaa & viini

Brooklyn Brewery tasting

Proseccojooga

 

Varaus- ja peruutusehdot:

Huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Tila on saatavilla yli 10 hengen seurueille.