Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Tilaus- ja toimitusehdot

 

Yleistä

Vararengasravintolat Oy, y-tunnus: 2393622-3, osoite: Kauppakatu 16, 70100 Kuopio; myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU-alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.1.2023 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Tuotteet ja tuotehinnat

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat sisältävät mahdollisen arvonlisäveron. Toimitamme tarvittaessa sähköpostitse arvonlisäveroerittelyn.

Ostettujen tuotteiden ja palvelujen käyttäminen

Lahjakortti tai muu ostettu tuote toimii maksuvälineenä tuotteen ilmoitettuun Myyjän palveluun, poislukien näissä ehdoissa ilmoitetut rajaukset. Tilausvahvistus on esitettävä palvelua maksettaessa. Kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

Voimassaolo

Jollei tuotekuvauksessa tai lahjakortissa ole muuta mainittu, lahjakortti on voimassa 6 kk sen ostopäivästä. Palvelu on käytettävä voimassaoloaikana. 

Tarjoukset ja alennuskampanjat

Tarjoukset ovat voimassa vain ilmoitetun ajan. Tarjouksia ei voi yhdistää toisiin tarjouksiin ellei niin erikseen mainita.

Peruutusoikeus

Tuotteiden ja palveluiden ostajalla on oikeus peruuttaa Myyjän verkkosivuston kautta tehty tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo osittainkin käytetty. Ostajan on palautettava lahjakortti omalla kustannuksellaan tilauksen peruuttamisen yhteydessä. Kirjeitse toimitettujen lahjakorttien toimitus- ja käsittelykuluja ei palauteta.

Vastuunrajoitus

Myyjän vastuu rajoittuu aina enintään tuotteen tai palvelun nimellisarvoon. Myyjä ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure), kuten esimerkiksi lakosta, työsulusta, maksuvälinesaarrosta, tietoliikennehäiriöstä tai postinkulun viivästyksistä.

Sovellettava lainsäädäntö ja oikeuspaikka

Näihin yleisiin toimitusehtoihin sekä Myyjän ja ostajan sekä Myyjän ja lahjakortin saajan väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimussuhteesta aiheutuvat erimielisyydet ratkaisee Kuopion käräjäoikeus. Siltä osin kuin sopimukseen sovelletaan kuluttajansuojalakia, sopimuksen osapuolena oleva kuluttaja voi nostaa kanteen myös kotipaikkansa käräjäoikeudessa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Myyjään.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.