Vararengasravintoloiden tiedottaja Alexa: "Tässä työssä voin ilmaista itseäni aivan mahtavilla tavoilla"

alexa

Moi, olen Alexa ja koulutukseltani media-assistentti

Tapasin opintojen yhteydessä kuulla kaikkialta, kuinka minusta valmistumisen jälkeen työtön. En jääräpäisenä halunnut uskoa siihen ja pyrin vain jatkamaan vauhdilla eteenpäin. Valitettavasti AMK-paikat menivät sivu suun, mutta löysin kuitenkin videokuvaajan tutkinnon jonka suoritinkin heti valmistumiseni jälkeen. Tajuton työn hakeminen alkoikin heti sitten ja vuosi kerkesi vierähtää, kunnes viimein tärppäsi: Pääsin työkokeiluun tiedottajaksi Vararengasravintoloille. En voi muuta sanoa kuin suuret kiitokset sekä vihdoin!

Mikä parasta, nautin tällä hetkellä työstäni enemmän kuin mistään muusta, mitä olen tähän mennessä kokeillut. Työnkuvaani kuuluu monipuolinen tiedottaminen Henry's pubin ja muiden Vararenkaan ravintoloiden keikoista ja tapahtumista, mm. sosiaalisessa mediassa sekä muissa verkkomedioissa. Lisäksi suunnittelen ja tuotan kuva- ja videomateriaalia Vararengasravintoloiden käyttöön ja tulevaisuudessa teen esim. bändihaastatteluita sekä kuvaan mainos- ja keikkavideoita.

Tässä työpaikassa pystyn ilmaisemaan itseäni aivan mahtavilla tavoilla - se jos mikä on ollut suurin tavoitteeni töitä etsiessä. Voin vain sanoa olevani todella tyytyväinen, enkä malta odottaa mitä kaikkea pääsen vielä tekemään ja kokemaan.

Nähdään tapahtumissa ja tulkaa moikkailemaan!

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia