Vararengasravintolat Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Alusta alkaen yritystä luotsannut Mika Hämäläinen jättää toimitusjohtajan tehtävät 1.2.2021 ja siirtyy samalla yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtäviin.

Uusi toimitusjohtaja on yrityksessä pitkään varatoimitusjohtajana työskennellyt Juho Rissanen. Samalla organisaation rakennetta uudistetaan ja business controller Laura Lybeck ylennetään talous- ja henkilöstöjohtajaksi.

Mika Hämäläinen kommentoi seuraavasti: "Haikein mutta luottavaisin mielin jätän tehtäväni Vararengasravintolat Oy:n toimitusjohtajana. Olen saanut työskennellä Juhon ja Lauran kanssa yli 10 vuotta. Olen erittäin iloinen, että he pääsevät nyt näyttämään kyntensä tässä haastavassa tilanteessa."

"Iso kiitos myös Kimmolle, että hän on pyytänyt minut Vararengasravintolat Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Näin pääsen edelleen olemaan yrityksessä mukana. Tarkastelemaan ja sparraamaan yritystä hieman eri näkövinkkelistä", lisää Hämäläinen.

 

 

Juho Rissanen kommentoi vaihdosta: "Mika on tehnyt upeaa työtä toimitusjohtajana ja opettanut minullekin valtavasti hienosta alastamme. Iso kiitos siitä Mikalle! Haluan myös kiittää sekä omistajia, että hallitusta luottamuksesta ja otan toimitusjohtajan paikan innolla vastaan."

"Olen tuntenut Mikan reilut 30 vuotta ja olemme hyviä ystäviä. Mika on myös nuorimman tyttäreni kummisetä. Kun 10 vuotta sitten päätin lähteä ravintola-alalle niin asetin ehdoksi, että Mikasta tulee yrityksen toimitusjohtaja. Mika on hoitanut toimitusjohtajan roolia upeasti kasvattaen ja opettaen Juhoa ja Lauraa matkan varrella. Nyt on aika antaa jokapäiväinen vetovastuu Juholle ja Lauralle päästäen Mika katselemaan Vrr:n toimintaa hallituksen puheenjohtajan roolissa. Kiitos näistä vuosista, jotka toimit toimitusjohtajana ja on hienoa, että halusit jäädä vielä mukaan yrityksemme toimintaan.", kiittelee Kimmo Timonen ystäväänsä.

 

Lisätiedot:

Mika Hämäläinen, 0400 579434
Juho Rissanen, 0440 911934

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia