Työelämään tutustuminen SalaCavalassa: Kahvilassa työskentely oli minulle aivan uusi juttu!

salacavala-tet

Haluaisitko sinäkin TET-jaksolle SalaCavalaan?

Olen Emmi 15v Suininlahden koulusta ja olin viikon TET-harjoittelijana SalaCavalassa. Työtehtäviini kuului mm. tiskaus sekä pöytien ja ylipäätäänsä salin siistiminen. Pääsin myös wokkaamaan asiakkaille wokkia ja tein myös keittoannoksia. Viimeisinä päivinä pääsin myös kokeilemaan kassalla oloa.

"Kahvilassa työskentely oli minulle aivan uusi juttu!"

 Opin viikon aikana todella paljon uusia asioita. Myös sellaisia mitä voisi tarvita muissakin ammateissa ja muutenkin elämässä. Sain ylipäätään oikein posiitiivisen kuvan kahvilassa työskentelystä. Pidin eniten olla tekemisissä asiakkaiden kanssa. Kassalla työskentely oli siksi ehdottomasti mukavinta. Asiakkaiden, varsinkin vanhempien ihmisten kanssa oli mukava rupatella hieman. Samalla myös sain vahvistettua sosiaalisia taitojani.

SalaCavalan henkilökunta oli aivan ihanaa ja positiivista porukkaa jonka kanssa tulin erittäin hyvin toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. He opettivat minulle odottomattoman paljon uusia asioita.

 

tet-jakso-salacavala

 

Olen Kia 15v Suininlahden koulusta ja olin viikon TET- harjoittelijana SalaCavalassa

TET- jakson aikana sain tutustua kahvilassa työskentelyyn. Työasuuni TET:issä kuului omat mustat housut, paita sekä panta, ja essun sain työpaikalta. Työtehtäviini kuului viikon aikana mm. tiskeistä huolehtiminen sekä wokkien ja leipien teko. Sain myös siivota pöytiä ja tarjoilla ruokia. Työtehtävistä eniten pidin wokkaamisesta ja muiden ruokien tekemisestä.

 

tet-jakso-salacavala

 

Työntekijät SalaCavalassa olivat mukavia sekä kannustavia ja sain heiltä paljon hyvia neuvoja. Opin viikon aikana paljon enemmän kuin kuvittelin. Kokemukseni SalaCavalassa oli todella positiivinen. Suosittelen lämpimästi muillekin SalaCavalaa TET- paikaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi harjoittelujakso SalaCavalaan!

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia