Zaani co. 6.6. klo 19

kuopion

Kuopion Komediafestivaalit 6. - 8.6.2019 

Kesän ylivoimaisesti naurettavin festari! Komediafestivaalien 17 klubia ja 40 esiintyjää on pian taas täällä! Ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Kesto 2 tuntia (sis. tauon). Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

  • Yritysliput 25 e/hlö Vararengasravintoloiden myyntipalvelusta
  • Intro Socialin juomaliput sis. Koff, lonkero, crowmoor ja talon viinit. 6 e/lippu
  • Intro Socialin hanaliput sis. kaikki hanat. 7 e/lippu

 

Esiintymässä torstaina 6.6. Kello 19 - 21.

Zaani

Tämä ukkeli on uskaltanut lipaista siitä purkista, mihin muut eivät koske. Zaanin suoruus raikastaa ilman, mutta joidenkin mieleen se tuo musteläiskätestit. Komiikassahan on parhaimmillaan kyse rajoista. Mihin sinä ne piirrät söpöllä värikynälläsi? Zaani esiintyy 6 - 7.6.

Anders Helenius

Noin viikon studion ruutunaama on sekoitus mukavaa maanläheisyyttä ja saumoista tursuavaa turhautumista. Näistä aineksista ja monipuolisesta esiintymiskokemuksista on saaristolaispojan huumori keitetty mureaksi. Nam! 

Sami Hedberg

Ei tiedetä mitä tämän miehen näkkileipiin on voideltu, mutta tiedetään, että mies on hauska aina. Samilla on vartalo täynnä hahmoa ja villiä värikynää. Mies on huippu ja siksi se on Sami Hedberg. 

Matti Patronen

Oulusta tuleva tyyni mieshahmo, joka toimittaa kekseliästä huumoria omalaatuisen byrokraatin varmalla otteella. Patrosen kielenkäytöltään siisti mutta aivoituksiltaan yllättävä komiikka uppoaa kaikille. Ihanan lempeät näkökulmat.

Ilari Johansson

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen! 

Varaus- ja peruutusehdot:

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Komediafestaripaketti on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan festariliput ja juomat hyvissä ajoin. 

Hinta:

alk. 25 e/hlö.

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia