Työpajapäivät

tiimityö valmennus

Me haluamme buustata yrityksien hyvinvointia toteuttamalla rentoja valmennuspäiviä arkena ja juhlana

Paju Consulting työpajavalmennukset tuovat konkreettisia työkaluja arjen ajanhallintaan, työhyvinvointiin ja koko tiimin vuorovaikutukseen. Yhdessä oleminen ja tekeminen tiimiyttää porukan yhteishenkeä - meillä saa pitää hauskaa! 

Oivalluttava ajanhallintavalmennus | 600 € (alv 0 %)

Opi johtamaan itseäsi ja aikaasi

Ajanhallinta on yksi työelämän ja itsensä johtamisen keskeisimmistä taidoista. Ajan- ja tehtävienhallinnan avulla saa enemmän ja parempia tuloksia. Lisäksi hallittu ajankäyttö lisää työhyvinvointia, kun kontrollin ja aikaansaamisen tunne lisääntyy. Valmennuksesta saat konkreettisia työkaluja ajanhallintaan ja tavoitteiden asettamiseen.

Tiimiläiset ympärilläsi | 600 € (alv 0 %) 

Ymmärrä paremmin itseäsi ja muita, ja tule paremmaksi tiimiläiseksi.

Voimme muuttaa vain itseämme ja omaa toimintaamme – kun ymmärrämme paremmin itseämme ja muita, pystymme tekemään parempia valintoja viestinnässä ja vuorovaikutustilanteissa muiden kanssa. Tiimiläiset ympärilläni -valmennus lisää itseymmärrystä ja antaa hyvät eväät empaattiseen ja muut huomioivaan viestintään.

Varaus- ja peruutusehdot:

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Suosittelemme varaamaan työpajapäivän ja tarjoilut hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

Paju Consulting

Kysy lisää monipuolisista vaihtoehdoistamme

Hinta:

Alk. 44,90 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia