Westlake co. 7.6. klo 18

Paul-Westlake

Kuopion Komediafestivaalit 6. - 8.6.2019 

Kesän ylivoimaisesti naurettavin festari! Komediafestivaalien 17 klubia ja 40 esiintyjää on pian taas täällä! Intro Socialin ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Kesto 2 tuntia (sis. tauon). Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

  • Yritysliput 25 e/hlö Vararengasravintoloiden myyntipalvelusta
  • Intro Socialin juomaliput sis. Koff, lonkero, crowmoor ja talon viinit. 6 e/lippu
  • Intro Socialin hanaliput sis. kaikki hanat. 7 e/lippu.

 

Esiintymässä perjantaina 7.6. kello 18 - 20.

Heikki Vilja

Heikki on humalassa saanut lempinimen Totuus-Heikki, koska silloin se sanoo suoraan. Samaa tapahtuu myös lavakeikoilla selvinpäin. Kun tarkkaan katsoo, näkee tämän hesalaisen hujopin hymyn seassa kaksipäisen kielen. 

Tomi Walamies

Professoritason jekuttelija, joka tunnetaan esimerkiksi Mad Cook -ohjelmasta. Tomi sekä päästää helpolla että ei päästä. Timmiä tavaraa ja hyvä lavaolemus ilman yliyrittämistä. 

Paul Westlake

Veteraaniosaston lipunkantajalta ei puhtia puutu. Paulin suomen kieleen on ripoteltu enkkua juuri perfect määrä ja jokes are oivaltavia. Tervetuloa vuoristorataan, jonka jarrumiehenä on tämä kiihtyneestä iloisuudesta kärsivä brexit-eläin. 

Teemu Vesterinen

Teemun uudessa kotikaupungissa Kuopiossa vesi on paska ja Pasi on veska. Hämärästi viistoa ja monikerroksista komediikkaa elämästä. Esiintymistyyli on rauhallinen ja Spoken word (-ish). 

Sami Hedberg

Ei tiedetä mitä tämän miehen näkkileipiin on voideltu, mutta tiedetään, että mies on hauska aina. Samilla on vartalo täynnä hahmoa ja villiä värikynää. Mies on huippu ja siksi se on Sami Hedberg. 

Varaus- ja peruutusehdot:

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Komediafestaripaketti on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan festariliput ja juomat hyvissä ajoin. 

Hinta:

alk. 25 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia