Tislaamotasting

Viski tasting

Makumatka tislaamojen maailmaan

Maisteluun kuuluu mielenkiintoisia tarinoita tislaamoista, tynnyreistä ja raaka-aineista. Tutustumme tammitynnyreiden eroihin, upeisiin väreihin, makuihin ja hennon savuisiin tuoksuihin. Tasting sopiikin oivallisesti lahjaksi esimerkiksi sinulle ja kaveriporukallesi yhteiseksi synttäripäivän viihteeksi tai polttariporukalle, tai vaikkapa lahjaksi isälle mielenkiintoiseksi elämykseksi.

Maisteluannokset ovat 2 cl/viski. Tasting on saatavilla 10–15 hengen seurueille. Tilaisuuden kesto on noin 1–1,5 tuntia. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden saatavuuden ja sesongin mukaisiin muutoksiin. 

Viskit

Naked Grouse

Skottilainen blended malt viski, jonka tisleet tulevat The Macallan ja Highland Park tislaamoilta. Vaikka tyylinä blended, ei siitä huolimatta sisällä jyväviskiä.

Täyteläinen, kuparinruskea, hennon savuinen, kuivatun aprikoosinen, maltainen, pähkinäinen, kevyen suklainen, tamminen, tyylikäs

Maker’s Mark

Premium tason bourbon viski. Kypsytetään noin 6 vuotta hiilletyissä vaaleissa tammitynnyreissä ja tislataan perinteisen rukiin sijasta vehnästä.

Täyteläinen, kullanruskea, persikkainen, hennon karvasmantelinen, tamminen, kevyen kinuskinen

Jameson Caskmates (Ipa / Stout edition)

Jameson Caskmates Ipa ja Stout editionit saavat nimensä tynnyrissä aikaisemmin kypsytetyn oluen mukaan.

Keskitäyteläinen, kullankeltainen, kuivahedelmäinen, omenainen, maitosuklainen, toffeinen, hennon kahvinen, kevyen yrttinen, mausteinen

Macallan Fine Oak 12yo / Triple Cask Matured

Tätä viskiä ei suotta kutsuta mallasviskien Rolls-Royceksi. Kypsytetty 12 vuoden ajan sekä espanjalaisissa sherrytynnyreissä että amerikkalaisissa bourbontynnyreissä. Uudesta etiketistä

löytyvä ”Triple cask matured” -teksti antaa vielä takuun siihen, että sherrytynnyreitä on käytetty kahdenlaisia. Jenkkitammesta ja euroopplaisesta tammesta rakennettuja.

Keskitäyteläinen, kullankeltainen, pehmeän maltainen, runsaan hedelmäinen, tyylikkään tamminen

Olivatko kaikki viskit jo ennestään tuttuja? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tasting yhdessä.

Pyydä tarjous tastingistä

Hinta:

22 €/hlö

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia