Stand up -yksityiskeikat

yksityistilaisuudet

Tilaa koomikko juhliin!

Suomalaiset uppoavat hyvin helposti valkoisiin seiniin, hiljaisuuteen ja vakavuuteen – tuttua eikö? Nauraminen on hyvää treeniä hengitys- ja kasvolihaksille. Se tunnetusti lievittää stressiä, saa hengityksen kulkemaan paremmin ja vapauttaa hyvänolon hormoneja. Nauru saa ajatuksen juoksemaan selkeämmin ja hymyn huulille!

Stand up on loistavaa viihdettä pikkujouluihin tai muihin asiakas- ja yritystilaisuuksiin, joihin kaivataan huumoria sekä tunnelman kohotusta! Me osaamme auttaa oikean koomikon etsinnässä, huumoria on kuitenkin monentyyppistä, aivan kuten yleisöjä ja koomikoita. 

”En muista milloin olisin viimeksi nähnyt yhtä raikkaan, yhtä kovan ja yhtä viihdyttävän stand up -keikan.” - Liisa Kukkola, Etelä-Saimaa-lehti

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun keikan mukaisesta. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Keikkoja on myynnissä rajallinen määrä, joten suosittelemme varaamaan aktiviteetin hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

Varaa pikkujoulut jo nyt!

Hinta:

Alk. 800 €/keikka

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia