Savutislaamotasting

savutislaamo tasting

Savutislaamotasting

Maisteluun sisältyy mielenkiintoisia tarinoita viskitislaamoista ja tuotantomaista. Tutustumme juomien valmistukseen, tynnyreihin, raaka-aineisiin ja lattiamallastukseen. Maistelussa tutustumme juoman väreihin, tuoksuihin, makuihin ja tarjoiluun. Kutsu ystävät koolle ja viettäkää hauska ilta viskitastingin merkeissä!

Maisteluannokset ovat 2 cl/viski. Tasting on saatavilla 10–15 hengen seurueille. Tilaisuuden kesto on noin 1–1,5 tuntia. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden saatavuuden ja sesongin mukaisiin muutoksiin.

Viskit

Highland Park 12

Mallasviskien eliittiä, useita viskimaailman palkintoja voittanut huipputuote. Highland Park -viskien ainutlaatuisuuden takana on perinteinen lattiamallastus ja Orkneyn aromaattinen turve.

Keskitäyteläinen, kullankeltainen, savuinen, maltainen, aprikoosinen, kevyen turpeinen, mineraalinen, tasapainoinen

Talisker 10

Ikuinen ja maukas klassikko, mikä sopii myös aloittelijan suuhun. Helposti lähestyttävä – suolainen, pippurinen ja turpeinen, mutta ei kuitenkaan savupommi. Tämäkin viski on voittanut useita eri viskipalkintoja ympäri maailman.

Täyteläinen, meripihkankeltainen, savuinen, pippurinen, makean hedelmäinen, turpeinen, lääkeyrttinen, rodukas

Laphroaig (Triple Wood TAI Quarter Cask)

Triple Wood

Laphroaig Triple Wood on kypsytetty kolmessa eri tynnyrissä. Ensimmäinen tynnyri on bourbon, toinen quarter cask ja viimeisen silauksen viskille antavat tarkoin valikoidut eurooppalaiset Oloroso -sherrytynnyrit.

Täyteläinen, kullanruskea, voimakkaan savuinen, hedelmäinen, tamminen

Quarter Cask

Tämä viski saa nimensä loppukypsytyksessä käytettävistä tynnyreistä. Nämä 125 litran tynnyrit antavat viskille täysin oman luonteensa. Kypsytys: Ensin 6–7 vuotta bourbon tynnyreissä ja tämän jälkeen 1–2 vuotta quarter caskeissa.

Täyteläinen, kullankeltainen, voimakkaan savuinen, roteva, hedelmäinen, turpeinen, tervainen

Ardbeg Ten

Kunnon savu- ja turvepommi. Ardbeg tuoteperheen viskejä pidetäänkin yksinä maailman savuaromisimpina viskeinä.

Täyteläinen, vaaleankeltainen, voimakkaan savuinen, kypsän hedelmäinen, tervainen, turpeinen, rodukas

Olivatko kaikki viskit jo ennestään tuttuja? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tasting yhdessä.</s

Hinta:

27 €/hlö

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia