Saunalautta M/S Väinö+palju+SUP-laudat

saunalautta

M/S Väinö on ensimmäinen täydenpalvelun saunalautta Kuopion sydämessä Kallavedellä, joka tarjoaa sinulle ja ystävillesi tai asiakkaillesi ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen. Katso kuvagalleria tiloista!

Puusaunan pehmeitten löylyjen jälkeen voit pulahtaa vaikka uimaan tai pelata pelejä ystäviesi kanssa. Saunalauttaan mahtuu maksimissaan 18 henkilöä. Oleskelutiloissa löytyy eri pelejä sekä Singstar. Huono sääkään ei ole ongelma, kun päällä on katto ja ympärillä seinät. Saunalautassa on myös toinen kerros, jossa voi nauttia auringon paisteesta kaikessa rauhassa aurinkotuoleista käsin. Saunalautassa löytyy myös palju.

Risteilyllä lauttaa ajaa kippari. Kaikki kuljettajat ovat suorittaneet vuokraveneen kuljettajan tutkinnon ja kansaivälisen ensiapukurssin. Kuopion Saunalautta on rekisteröity, CE-hyväksytty sekä katsastettu. Saunalautalla on myös vastuuvakuutus asiakkaita varten. Te voitte siis keskittyä pelkästään nauttimiseen ja rentoutumiseen!

Intron Saunalautta-menu

Ruuat toimitetaan suoraan paikanpäälle, jotta sinä voit vain nauttia päivästä!

Makkaralajitelma & perunasalaattia L, G 15 €/hlö
Kanasalaattia & fetajuustoa L, G 18 €/hlö
Burgerpiirakkaa & srirachamajoneesia L 20 €/hlö
Bulgogipossua & yrttiperunaa L, G 20 €/hlö

Kaikki annokset sisältävät salaattia, leipää ja levitettä. Kasvisruokavaihtoehdot rakennamme tarvittaessa tilauksesta! Ruoka-annoksissa minimitilaus 10 henkilölle. Hinnat sis. alv 14 %.

Varaukset Kuopion Saunalautan kautta

Hinta:

Alk. 15 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia