Saunalautta M/S Väinö+palju+SUP-laudat

saunalautta

M/S Väinö

Ensimmäinen täydenpalvelun saunalautta Kuopion sydämessä Kallavedellä, joka tarjoaa sinulle ja ystävillesi tai asiakkaillesi ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen. Puusaunan pehmeitten löylyjen jälkeen voit pulahtaa vaikka uimaan tai pelata pelejä ystäviesi kanssa. Saunalauttaan mahtuu maksimissaan 18 henkilöä. Oleskelutiloissa löytyy eri pelejä sekä Singstar. Huono sääkään ei ole ongelma, kun päällä on katto ja ympärillä seinät.

Saunalautassa on myös toinen kerros, jossa voi nauttia auringon paisteesta kaikessa rauhassa aurinkotuoleista käsin. Saunalautassa löytyy myös palju. Risteilyllä lauttaa ajaa kippari. Kaikki kuljettajat ovat suorittaneet vuokraveneen kuljettajan tutkinnon ja kansaivälisen ensiapukurssin. Kuopion Saunalautta on rekisteröity, CE-hyväksytty sekä katsastettu. Saunalautalla on myös vastuuvakuutus asiakkaita varten. Te voitte siis keskittyä pelkästään nauttimiseen ja rentoutumiseen!

”Olimme viime kesänä viinijuhlien aikaan Kuopion Saunalautalla ja kokemus oli mahtava. Hypyt katolta, SUP -laudat, palju ja hyvä ruoka. Palvelu pelasi koko ajan todella hienosti. Aika kului kuin siivillä ja lähtö kohti satamaa alkoi lähestyä. Huolestuvat ilmeet valtasivat meidät kaikki ja mietimme, että nytkö tämä jo loppuu? Sitten joku keksi huikata Kapteenille, ja saimmekin tilattua yhden lisätunnin saunalautalla.” - Timo, Rexel Finland Oy

Intron Saunalautta-menu:

  • Makkaralajitelma & perunasalaattia L, G 15 €/hlö
  • Kanasalaattia & fetajuustoa L, G 18 €/hlö
  • Burgerpiirakkaa & srirachamajoneesia L 20 €/hlö
  • Bulgogipossua & yrttiperunaa L, G 20 €/hlö

 

Ruuat toimitetaan suoraan paikanpäälle, jotta sinä voit vain nauttia päivästä! Kaikki annokset sisältävät salaattia, leipää ja levitettä. Kasvisruokavaihtoehdot tilauksesta! Ruoka-annoksissa minimitilaus 10 henkilölle. Hinnat sis. alv.

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaa oma risteilysi ajanvarauskalenterista tai täyttämällä varauslomake. Voit myös soittaa 050 3593 990 tai lähetää sähköpostia info@realalbertpromotion.fi. Räätälöimme teille sopivan risteilyn M/S Väinön mahtavassa ätmöksessä. Otamme useamman varauksen samalle päivälle.

 

Tee varaus täällä.

Hinta:

alk. 15 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia