Saunailta Saunalautalla

lautta

Buustaamme yritysten hyvinvointia toteuttamalla rentoja saunailtoja arkena ja juhlana.

Ystävien, joukkueen tai työporukan kanssa vietetty saunailta tuo kaivattua rentoutumista arjen keskelle. M/S Väinön löylyissä mieli ja keho virkistyy. Hyppää suoraan pääedellä Kallaveteen, hörpi viileää juomaa paljussa tai kokeile sup lautoja. Treenin jälkeen on mukava seilalla M/S Väinöllä kallavedellä ja istua höyryävässä paljussa. Parkour Akatemian ohjatut tunnit tiimiyttää porukan yhteishenkeä ja käy samalla kovasta lihaskuntotreenistä. Tunnit on toteutettavissa ulkona tai akatemian treenihallilla särkiniemessä. Jatkoja unohtamatta! 

”Olimme viime kesänä viinijuhlien aikaan Kuopion Saunalautalla ja kokemus oli mahtava. Hypyt katolta, SUP -laudat, palju ja hyvä ruoka. Palvelu pelasi koko ajan todella hienosti. Aika kului kuin siivillä ja lähtö kohti satamaa alkoi lähestyä. Huolestuvat ilmeet valtasivat meidät kaikki ja mietimme, että nytkö tämä jo loppuu? Sitten joku keksi huikata Kapteenille, ja saimmekin tilattua yhden lisätunnin saunalautalla.” - Timo, Rexel Finland Oy

 

Ohjelmat ja aktiviteetit:

 

Varaus- ja peruutusehdot:

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n.

Hinta:

Alk. 340 €

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia