Pöllöklubi 8.6. Klo 22

Pöllöklubi-Henry's-Pub

Kuopion Komediafestivaalit 6. - 8.6.2019 

Kesän ylivoimaisesti naurettavin festari! Komediafestivaalien 17 klubia ja 40 esiintyjää on pian taas täällä! Showtime kello 21. Henry's Pubin ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Kesto 2 tuntia (sis. tauon). Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

  • Yritysliput alk. 25 e/hlö Vararengasravintoloiden myyntipalvelusta
  • Henry's Pubin juomaliput sis. Koff, lonkero ja Crowmoor. 5 e/lippu.

 

Esiintymässä 8.6. Kello 22 - 00.

Ali Jahangiri

Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy vaaran tunne. Jää kotiin katsomaan Jaajoa telkkarista tai tule mukaan Ali-seikkailuun, huomenna saatat kuolla. 

Pete Kosonen

Karismaattinen stadin kundi bamlaa itsensä iisisti savolaistenkin sutkauttelijoiden sydämiin. Haetaan kerrankin lätkävertauksen kautta: vetää lämärin silloin kun odotat roikkua ja päinvastoin. 

Harri Lagström

Tinkimätöntä asennetta, pitkälle vietyjä mehustuksia ja huumoria juuri siinä mukavan ja epämukavan rajamailla. Harri jää mieleesi. Legendaarinen hämmentäjä on palannut monen vuoden jälkeen.

JP Kangas

Mustaa huumoria, oneliner-vitsejä ja sen verran hiiviskelyä virallisesti kielletyllä alueella, että sillä on irronnut jo pientä kulttimainetta. JP tekee uutta tulemista hiljaiselon jälkeen. Tämä on sieltä janan toisesta päästä. 

Jack Björklund

Jacke on ihailtavan varma ja selkeä esiintyjä, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen. Hienoa on myös se, miten hän ei turhia kumartele ja uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne on. Sellainen vapauttaa.

Niko Kivelä

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Komediafestaripaketti on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan festariliput ja juom

Hinta:

alk. 25 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia