Pikkujoulut Glorian kellarissa

Pikkujoulut, ei sen vähempää!

Se tunne, kun saa olla oma päällikkönsä ja mennä, mihin mieli vie. Gloria tarjoaa elämänmakuisia mahdollisuuksia ja tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi – ei siis mikään
ihme, että aikuiset rentoutujat suuntaavat kulkunsa usein juuri sinne. Tunnelmaa ja valikoimaa on jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin.

Glorian kellari on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin 20-40 hengen tyhmille. Kellarin intiimi tunnelma takaa unohtumattomat juhlat niin yrityksille kuin kaveriporukoillekin.

"Saimme aivan täydelliset juhlat järjestettyä synttärisankarille ja kaikki meni juuri niin kuin pitää, ehkä jopa yli odotusten! Tila oli täydellinen, tasting oli ihan huippu, ruoka oli tosi hyvää ja kakku niin upea sekä maukas. Saimme kaiken lisäksi myös huippua palvelua ja kaikki vieraat olivat todella tyytyväisiä. Vieraat kiittelivät paljon ja ihmettelivät miten olikaan osattu noin upeat juhlat järjestää ja vastasin, että kiitos teidän!", Nina Immonen

Elämyksiä ja ohjelmaa:

  • Gin & Tonic - jooga
  • RPS Brewing pienpanimotasting
  • Karoke
  • Tiimivalmennus
  • Salakapakka- teemajuhlat
  • Drinkkikoulu

 

Varaus- ja peruutusehdot:

Huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Pikkujoulut on saatavilla minimiveloituksella 20 hengen seurueille.

 

Katso pikkujoulumenu I

Katso pikkujoulumenu II

Katso pikkujoulumenu III

Katso pikkujoulumenu IV

Hinta:

alk. 40 €/hlö

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia