Pikkujoulut Bar Nousussa

On vain yksi suunta - Pikkujoulut!

Kun tietää pidon riittävän ja työkavereiden auttavan, toivoo jyrkimmänkin nousun jatkuvan. Hyvä matka on maaliintuloa mukavampaa, sillä huipun jälkeen suunta kääntyy. Bar Nousu on kuin luotu ikuisesta matkanteosta nauttimiseen. Se on paikka täynnä liikettä, hyvää meininkiä ja uskoa vieläkin parempaan huomiseen. Juuri siksi Nousussa on helppo jatkaa – seuraavanakin päivänä.

After ski -bileet vuoden jokaisena päivänä aina tappiin eli kello 05 asti! Tiskijukat ja karaokejuontajat tanssittavat ja laulattavat juhlakansaa joka ilta.

Kuopion keskustassa sijaitseva Bar Nousu sopii mainiosti 20 - 300 hengen yksityishöpöstelyyn. Voimme junailla pikkujouluihinne mielenkiintoista ohjelmaa, kuten esim. karaokeskabat, Nousun salatehtävä- tiimiyttämispelin, livemusiikkia, hiihtokisat tai teemabileet. Yhdistettynä Bar Laskuun, ravintolat tarjoavat yhdyskäytävän avulla tilat jopa 450 hengen kahden kerroksen bileisiin!

Elämyksiä ja ohjelmaa:

  • Livemusiikki
  • After Ski- teemabileet
  • Ammattivalokuvaaja
  • Drinkkikoulu
  • Stand up

 

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Bar Nousun pikkujoulut on saatavilla vähintään 20 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan pikkujoulut hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

 

Katso pikkujoulumenu I

Katso pikkujoulumenu II

Katso pikkujoulumenu III

Katso pikkujoulumenu IV

Hinta:

alk. 35 €/hlö

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia