Pikkujoulut Bar Laskussa

Nostalgisimmat pikkujoulut Bar Laskussa

Odota odottamatonta, sillä nyt lähtee. Bar Lasku synnytettiin siinä generation X:n ja milleniaalinen välisessä mielenmaisemassa, eli jotakuinkin ysärin tuntumassa. Ei eurodiskopäissään, vaan siinä vapautuneessa kapinahengessä, missä tuijotettiin JYRK:iä telkkarista ja kuunneltiin musiikkia albumi kerrallaan.

Bar Laskun maailma vie sinut nostalgiamatkalle menneisyyteen ja kutittelee musiikillaan ysäriteinien vapautta kaipaavaa sielua. Muistamme nappiverkkarit, tamagotchit ja lätkäkortit. Näistä muodostui meidän sukupolvikokemuksemme.

Kuopion keskustassa sijaitseva Bar Lasku sopii mainiosti 20 - 150 hengen yksityisbileisiin. Bar Lasku koostuu kahdesta puolesta, joista toinen on isompi discopuoli makeilla neonvaloilla ja toinen Kuopion parhaalla valikoimalla varustettu viinibaari. Voimme järkkäillä juhliisi donitsibuffan, yoyo-skabat, huoletonta sielunmaisemaa tai Windows95manin.

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Bar Laskun pikkujoulut on saatavilla vähintään 20 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan pikkujoulut hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

 

Katso pikkujoulumenu I

Katso pikkujoulumenu II

Katso pikkujoulumenu III

Katso pikkujoulumenu IV

Hinta:

alk. 35 €/hlö

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia