Patronen co. 8.6. Klo 21:30

Komediafestivaali-Matti-Patronen

Kuopion Komediafestivaalit 6. - 8.6.2019 

Kesän ylivoimaisesti naurettavin festari! Komediafestivaalien 17 klubia ja 40 esiintyjää on pian taas täällä! Intro Socialin ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Kesto 2 tuntia (sis. tauon). Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

  • Yritysliput 25 e/hlö Vararengasravintoloiden myyntipalvelusta
  • Intro Socialin juomaliput sis. Koff, lonkero, crowmoor ja talon viinit. 6 e/lippu
  • Intro Socialin hanaliput sis. kaikki hanat. 7 e/lippu.

 

Esiintymässä lauantaina 8.6. kello 21:30 - 23:30

Jaakko Saariluoma

Nopea ja nopea, sujuva ja sujuva. Sanallisesti tanssahdellen ja vaivattomasti esiintyvä Saariluoma on aina tilanteen päällä ja askelen edellä. Lämpimästi tykättävä suosikkikoomikko. 

Matti Patronen

Oulusta tuleva tyyni mieshahmo, joka toimittaa kekseliästä huumoria omalaatuisen byrokraatin varmalla otteella. Patrosen kielenkäytöltään siisti mutta aivoituksiltaan yllättävä komiikka uppoaa kaikille. Ihanan lempeät näkökulmat.

Glenn Wool (CAN)

Maailmaa kiertävä kanadalainen luo erittäin tiiviin tunnelman omalaatuisella esiintymisellään ja älykkäillä tuomioillaan. Hän on yksi maailman arvostetuimpia koomikoita. Eikä sitä edes huomaa, että se puhuu englantia. 

Mika Eirtovaara

Jos vasemmassa aivopuoliskossa asuu järki ja oikeassa mielikuvitus, Mikan aivoja voisi luonnehtia niin, että vasen puoli on Turkin matkalla kioskista tingitty pattereilla toimiva miniperämoottori ja se työntää kuuden hengen kumivenettä (mielikuvitus) etäämmäs rannasta. Nelosen stand up -ohjelman isäntä.

Jason Byrne (IRL)

Jasonin keikat ovat kaikki erilaisia eikä sääntöjä tunnu olevan. Hurja hyvän mielen myrsky lyö ällikällä kaikki. Tulee olemaan jälleen vuoden tapaus. ‘The outright king of live comedy’ - THE TIMES

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Komediafestaripaketti on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan festariliput ja juomat hyvissä ajoin. 

Hinta:

alk. 25 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia