Olut-tasting

Olut-tasting

Gloriassa pääsette tutustumaan erityylisten oluiden alkuperään, historiaan, raaka-aineisiin ja valmistukseen. Tasting sisältää 4–6 olutta toiveidenne mukaan. Tutustutte ammattilaisen johdatuksella tummien ja vaaleiden sekä makeiden ja katkerien juomien maailmaan. Varatkaa aikaa noin 2 tuntia. Suosittu ja rento ohjelmanumero, minkä seuraksi pientä naposteltavaa!

Maisteltavat oluet räätälöidään toiveiden mukaan

Tasting tapakset:

Serranokinkkua (M,G), chorizoa (M,G), manchego-juustoa (G), tapenade-tahnaa (M,G) & focaccia-leipää (M).


6 hlölle 25e / HLÖ
8 hlölle 19e / HLÖ

Yhdestä pullosta riittää maistiainen hyvin kahdelle henkilölle. Saatavilla vähintään 5 hengen ryhmille yhtenäisellä olutvalikoimalla. Huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Tilauksen vahvistus 14 päivää ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin ja saatavuuden mukaisiin muutoksiin.

"Järjestettiin Naisten olutseura - Kuopion oluttasting Intro Socialissa. Etukäteen kun pohdittiin illan sisältöä, henkilökunnalta tuli hyviä ehdotuksia, joista valittiin yhden tietyn panimon tuotteiden maisteluilta. Meille oli katettu kivasti yksi iso yhteinen pöytä ja käytiin oluet läpi erittäin asiantuntevassa ohjauksessa. Meille oli myös tulostettu paperit muistutuksena panimosta ja oluista - se oli tosi hyvä bonus! Kokonaisuus oli kohtuuhintainen ja saatiin selkeä, innostunut ja perehtynyt opastus oluisiin. Lämmin suositus!" - Saara Hanhela

Varaa polttarit

Hinta:

18–25 €/hlö

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia