Moovy - Parempi parkkipalvelu

Moovy

Moovy-asiakkaana pysäköit halleissa ja kaduilla helposti ilman kortteja, lipukkeita ja kassajonoja.

Moovy-asiakkaana saat kaikki pysäköintipalvelut samassa paketissa. Palvelu on käytössäsi parkkihalleissa, ulkoalueilla ja kadunvarsilla. Sovelluksen sisällä annat rekisterinumerosi, tai koko kokousryhmän rekisterinumerot sekä haluamasi maksukortin. Järjestelmä tunnistaa Toriparkissa rekisterinumerosi ja avaa puomin. Pysäköinnin ajan näet puhelimestasi, kuinka pitkä aika on kulunut, ja jos satut unohtamaan parkkipaikkasi tarkan sijainnin, Moovy auttaa sinut oikealle paikalle. Puomi nousee automaattisesti, kun ajat ulos, ja sovellus näyttää, kuinka pitkään pysäköit ja paljonko se maksoi.

• Parkkihalleissa ajat Moovy-asiakkaana sisään ja ulos ilman kortteja, lipukkeita tai kassoilla jonottamista.

• Kadunvarsilla pysäköit sovelluksella ilman kolikoita tai kortteja, pysäköintimaksut veloitetaan maksukortiltasi jälkikäteen.

• Helppoa yrityksille. Moovy kerää parkkeeraukset yhteislaskulle. 

• Hallinnoi 24 h sopimuspysäköintipaikkojasi Moovy -sovelluksella. Tilaukset kohdasta näet, mihin kohteisiin sopimustuote on tilattavissa.

• Sovellus opastaa ja auttaa sinua jo ennen liikkeelle lähtöä. Sen avulla löydät parhaat pysäköintivaihtoehdot.

• Kaikki pysäköinti- ja tapahtumatietosi ovat aina reaaliaikaisesti ja helposti nähtävissäsi.

"Sovellus oli todella helppo ottaa käyttöön. Halliin ajaessa ja poistuttaessa puomi nousi kuten piti ja puhelimeen tuli ilmoitus pysäköintiajan alkamisesta ja päättymisestä. Todella kätevää!"

Katso kokouspaketit

Lataa Moovy sovelluskaupasta

Hinta:

alk. 4,95 €/hlö.

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia