Kokoukset Henkan saunalla

Henkan Sauna ei jätä varmasti ketään kylmäksi

Kuopion keskustassa keskellä kaupunkia sijaitseva Henkan Sauna ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Jopa 20 hengelle sopivat modernit sauna- ja kokoustilat soveltuvat niin yritys- kuin ystäväporukoille esimerkiksi saunailtoihin, kokouksiin ja muihin illanviettoihin.

Tila koostuu loungesta, pukuhuoneesta, saunaosastosta ja wc-tiloista. Lounge-tiloissa on iso ja tyylikäs 10-12 hengen ruoka-/kokouspöytä sekä viihtyisä sohvaryhmä. Viihde- ja kokousvarustuksen osalta tiloista löytyy taulu-tv ja äänentoistolaitteet, jotka ovat yhteensopivia esimerkiksi iPhonen/Padin kanssa. Tiloissa on käytettävissä myös iso jääkaappi ja mikro.

Saunaosastolta löytyy viihtyisä pukuhuone, kolme suihkua sekä moderni sauna, johon mahtuu kerralla saunomaan noin 5-6 henkilöä. Tiloihin voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Tiloista löytyy myös laseja. Omia ruokia varten kannattaa ottaa kertakäyttölautaset mukaan, ellette tilaa ruokatarjoiluja cateringista. Vuokrahinta sisältää myös pyyhkeet 20 hengelle, laudeliinat, peseytymistarvikkeet ja perussiivouksen. Tila on vuokrattavissa päivisin klo 10-16 ja iltaisin klo 18-24. 

Lämpimästi tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus upeisiin tiloihin keskelle kaupunkia!

Saunavuokraus: 185 – 319 €

Aika: 6 tuntia

Lisäksi: HDMI kaapeli 5€

Varauskalenteriin pääset tästä

Katso saunamenut

Hinta:

Alk. 185 €

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia