Jahangiri co. 7.6. Klo 21:30

Komediafestivaali-Ali-Jahangiri

Kuopion Komediafestivaalit 6. - 8.6.2019 

Kesän ylivoimaisesti naurettavin festari! Komediafestivaalien 17 klubia ja 40 esiintyjää on pian taas täällä! Intro Socialin ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Kesto 2 tuntia (sis. tauon). Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

  • Yritysliput 25 e/hlö Vararengasravintoloiden myyntipalvelusta
  • Intro Socialin juomaliput sis. Koff, lonkero, crowmoor ja talon viinit. 6 e/lippu
  • Intro Socialin hanaliput sis. kaikki hanat. 7 e/lippu.

 

Esiintymässä perjantaina 7.6. kello 21:30 - 23:30.

Jussi Simola

Siviilissä Jussi on tavallisesti leuto jamppa, mutta lavalla mies poksahtaa auki ja tunkee takuuvarmasti töminää tuuttiin. Jos Jussi on illan isäntänä, se riittää syyksi ostaa lippu, sillä Simola on seremoniamestarin hommissa huippuhyvä. 

Tomi Walamies

Professoritason jekuttelija, joka tunnetaan esimerkiksi Mad Cook -ohjelmasta. Tomi sekä päästää helpolla että ei päästä. Timmiä tavaraa ja hyvä lavaolemus ilman yliyrittämistä. 

Robert Petterson

Roopen lavajutut ovat lyhyitä, hetkittäin mustalla verellä maalattuja puujalkoja. Tulee se fiilis, kun syö huonoja liköörikonvehteja: jää paha maku suuhun, mutta silti haluaa ehdottomasti syödä koko rasian, koska kaikkihan me olemme ahneita henkisiä läskejä.

Ali Jahangiri

Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy vaaran tunne. Jää kotiin katsomaan Jaajoa telkkarista tai tule mukaan Ali-seikkailuun, huomenna saatat kuolla. 

Sami Hedberg

Ei tiedetä mitä tämän miehen näkkileipiin on voideltu, mutta tiedetään, että mies on hauska aina. Samilla on vartalo täynnä hahmoa ja villiä värikynää. Mies on huippu ja siksi se on Sami Hedberg. 

Varaus- ja peruutusehdot:

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Komediafestaripaketti on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan festariliput ja juomat hyvissä ajoin. 

Hinta:

alk. 25 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia