Herlin co. 6.6. Klo 21

Henryspub

Kuopion Komediafestivaalit 6. - 8.6.2019 

Kesän ylivoimaisesti naurettavin festari! Komediafestivaalien 17 klubia ja 40 esiintyjää on pian taas täällä! Showtime kello 21. Henry's Pubin ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Kesto 2 tuntia (sis. tauon). Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

  • Yritysliput alk.18 e/hlö Vararengasravintoloiden myyntipalvelusta
  • Henry's Pubin juomaliput sis. Koff, lonkero ja Crowmoor. 5 e/lippu

 

Esiintymässä torstaina 6.6. Kello 21 - 23.

Iikka Kivi

Kriittisestä somettamisestakin tunnettu monilahjakkuus, joka rakastaa eniten stand upia. Siksi Iikka kirjoittaa tarkasti hiottua materiaalia eikä ammu ohi. Terävä kynä ja nopea pää, muutama alapääjuttukin mieleen jää. 

Aurora Vasama

Aurora Vasama on sympaattinen elämäntapateini ja norppastalkkeri. Oman elämänsä mr Bean, joka kykenee ajamaan itsensä niin noloihin tilanteisiin, että se on jo coolia. Nolouden tuolla puolen hän löytää voimansa ja ratsastaa häpeänpuna poskillaan ylväänä kohti korrektiuden auringonlaskua ja sen yli. Aurora on kuin sateenkaarenvärinen nallekarkkibooli kossulla terästettynä; näyttää viattomalta, mutta potkaisee juuri sopivasti. 

Ursula Herlin

Uudehko tyyppi lajissa, vaikkei uskoisi. Tavallinen nainen tavallisesta elämästä veistää komiikkaa esimerkiksi noloista tilanteista ja lapsista. Se saattaa siis ihan oikeasti veistää lapsia jutuissaan, vaikkei uskoisi. Erittäin luonteva esiintyjä. 

Sami Hedberg

Ei tiedetä mitä tämän miehen näkkileipiin on voideltu, mutta tiedetään, että mies on hauska aina. Samilla on vartalo täynnä hahmoa ja villiä värikynää. Mies on huippu ja siksi se on Sami Hedberg. 

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Komediafestaripaketti on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan festariliput ja juomat hyvissä ajoin. 

Hinta:

alk. 18 €/hlö

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia