Duo Pietala

Duo Pietala


Mäntsälässä varttuneita Pietalan sisaruksia yhdistää intohimo esiintymiseen ja sirkukseen. Anni ja Nelma tarjoavat monipuolista sirkusviihdettä kaikenlaisiin tapahtumiin vuosien kokemuksella.

Siskokset ovat erikoistuneet hienovaraista jalkatekniikkaa vaativaan jalkajongleerauksen sekä tarkkaa tasapainoa vaativaan löysällä nuoralla taiteiluun. Tämän lisäksi heidän ohjelmistoonsa kuuluu päätähuimaavaa tikastasapainoilua, pariakrobatiaa sekä pariyksipyöräilyä ja puujalkahahmoina taiteilua.

Voit tilata heidät esiintymään tapahtumaasi yhdessä tai erikseen. Kaikki ohjelmanumerot sopivat niin pieniin kuin isompiinkin tapahtumiin ja juhliin. Esiintymisen lisäksi he opettavat sirkusta ja heidät voi myös tilata pitämään hauskaa ja monipuolista sirkustyöpajaa erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Varaus- ja peruutusehdot


Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän ja ajan mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Suosittelemme varaamaan esityksen hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

Katso lisää juhlapaketeistamme

 

 

Hinta:

alk. 700 euroa/keikka.

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia