CrossFit-treenitunti

CrossFit

CrossFit tutustumistreenitunti

CrossFit on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma, joka on levinnyt ensin urheilijoiden, poliisien, palomiesten ja ammattisotilaiden keskuudessa. Monet urheilulajit, kamppaileminen ja selviytyminen hankalissa oloissa sekä arkipäiväinen elämä itsessään palkitsevat tämän kaltaista kuntoa ja rankaisevat yksipuolisesta erikoistumista. CrossFit harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja myös täysin omalle tasolle sovitettavissa. CrossFit perustuu skaalaamiseen, tehden siitä täydellisen ohjelman jokaiselle treenihistoriasta riippumatta. Samaa ohjelmaa käytetään niin ammattiurheilijoille, perheenäideille, palomiehille ja +50–v liikuntaa harrastamattomille isovanhemmille. Harjoitukset skaalataan vastusta ja intensiteettiä muuttaen, ohjelman pysyessä samana kaikille.

"Hyvä henki, hyvä ohjelmointi ja hyvät tilat." - Janne Kellokumpu, Facebook.

Tutustumistreeniin sisältyy: 

  • Lämmittelyä
  • Tiimiharjoituksia
  • Ongelmaratkaisutaitoja
  • Parityöskentelyä
  • Fyysisesti ja psyykkisesti kovaa treeniä

 

Tarjoamme tutustumistreenejä 5–20 hengen ryhmille virkistyspäivien, tyhy- ja tyky-päivien tai kick offien piristeeksi. CrossFit soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta. Tunnin aikana tutustutaan lajiin ja tekniikoihin sekä pääsette kehittämään yhteishenkeä ja parityöskentelyä.

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. CrossFit -tunnit on saatavilla vähintään 5 hengen ryhmille. Tutustumistunteja on saatavilla rajallinen määrä, joten suosittelemme varaamaan aktiviteetin hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

Katso lisäinfot CrossFit Kuopion sivuilta

Varaa virkistyspäivä

Hinta:

alk. 250 €/ryhmä

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia