Burleski- ja sirkusnäytökset

Burleski

Etsitkö klassisen kaunista viettelyä, vauhdikasta akrobatiaa vaiko humoristista ja riehakasta menoa?

Tai miten olisi yhdistelmä näitä kaikkia? Miss Acroliciouksen sirkus- ja burleskiesitysvalikoimasta löytyy esitys kaikkiin tilaisuuksiin ja numeroita löytyy hyvin erilaisiin teemoihin.

Miss Acrolicious (Emilia Tengvall-Matero) on kuopiolainen sirkus- ja burleskitaiteilija. Hän on aloittanut sirkusuransa jo lapsena ja opiskellut alaa Suomessa Lahden ja Turun sirkuskouluissa sekä Moskovan sirkuskoulussa. Häneltä voit tilata sykähdyttävän akrobaattisia sirkusnumeroita sekä viehättäviä sirkusta ja burleskia ainutlaatuisella tavalla yhdistäviä esityksiä. Hän on esiintynyt kansainvälisillä areenoilla ympäri maailmaa mm.
Las Vegasin Burlesque Hall of Fame tapahtumassa.

Handsom Stark (Heikki Matero) on itseoppinut kuopiolainen sirkustaitelija joka on esiintynyt useilla eri areenoilla Suomessa ja ulkomailla aina vuodesta 2005 asti. Hänen esityksissään nähdään vauhdikasta akrobatiaa, komiikkaa sekä taidokasta jongleerausta.

Burleski- ja sirkusesitykset

  • Bourbon, Vauhdikasta akrobatiaa, Bumb’n’Grindia ja viettelystä. Heaven Flyygelin päällä livemusiikin ja laulun elävöittämä akrobaattinen ja sykähdyttävä burleskinumero
  • Magic Mike. Elokuva hengessä tehty vauhdikas Hip Hop henkinen akrobatiaa, tanssia ja burleskia samassa paketissa
  • Rengastrapetsi. Sulavaa ja päätä huimaavaa akrobatiaa rengastrapetsila
  • Jongleeraus. James Bondin uusi aluevaltaus. Pallot lentävät ilmaan ja erikseen tilattaessa myös esiityjän vaatteet.
  • Tikapuut. Talonmies jolle sattuu ja tapahtuu. Painovoimaa uhmaava tasapainonumero tikapuilla.
  • DUO TANGOBATICS. Yhdessä Heikki ja Emilia muodostavat Duon nimeltä Tangobatics jonka sykähdyttävät esitykset ovat jättäneet yleisön haukkomaan henkeään joka kerta. Duoesityksissään nämä artistit tarjoavat sykähdyttäviä tunteita laidasta laitaan ja päätä huimaavaa akrobatiaa. Esitysten kesto 5 min.
  • Dazzling Tangobatics. Pariakrobatianumero joka on äärimmäisen intensiivinen ja tunteikas rakkaustarina tangon tahdittamana. Sirkusnumero.
  • Shades. Tässä pariakrobatianumerossa luottamus on kaikki kaikessa. Tämä numero voidaan tehdä sirkuksena tai burleskina.
  • Sex. Humoristinen ja akrobaattinen parishow.

 

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Suosittelemme varaamaan esityksen hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.

Katso lisää juhlapaketeista

Hinta:

500 €/5 min. show

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia