Tiedote Vararengasravintolat Oy

TIEDOTE KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA VARARENGASRAVINTOLAT OY:N RAVINTOLOIDEN TOIMINTAAN


Vararengasravintolat Oy:n tapahtumia ei toistaiseksi peruta koronavirus-epidemian tiimoilta, sillä kapasiteettimme alittaa hallituksen rajaaman yli 500 hengen yleisötilaisuudet jokaisessa ravintolassamme.


Koronaviruksen vuoksi olemme jo viime kuun aikana tehostaneet tilojemme puhdistus- ja siivoustoimia sekä antaneet lisäohjeistuksia henkilökunnalle suojellaksemme asiakkaidemme sekä henkilökunnan terveyttä. Näitä toimenpiteitä on tehostettu entisestään viime päivinä baaritiskin molemmin puolin viranomaisten suositusten mukaisesti.

Pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsien pesuun. Käsidesiä on lisätty kaikkien myyntipisteiden yhteyteen ja suosittelemme niiden käyttöä myös kaikille asiakkaillemme. Huolellisen käsien pesun päätteeksi suosittelemme käyttämään käsipaperia käsien kuivaukseen.

Ethän osallistu tapahtumiin tai tule ravintoloihimme, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa. Kunnioitamme hallituksen päätöksiä ja viranomaisten määräyksiä ja tiedotamme vaikutuksista mikäli muutoksia ilmenee.


Haluamme toivottaa kaikki puhdaskätiset asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan monipuolisista ravintolapalveluistamme.


Vararengasravintolat Oy

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia