Pikkujoulut pysyy aina muodissa!

Omien joukossa on aina hyvä olla

Me uskomme, että saamalla ihmiset seurustelemaan toistensa kanssa ja arvostamaan ympäristöä, jonne he tuntevat kuuluvansa, maailmasta voisi ihan oikeasti tulla meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä ja elää mukavaa arkea.

Pikkujouluvelkaa riittää vielä reilusti ja varauskalenterissamme käy jo kova kuhina. Ravintolamme sijaitsevat Kuopion parhailla paikoilla Kauppakadulla. Ne taipuvat niin pienemmän kaveriporukan kuin ison yrityksen pikkujoulutarpeisiin mainiosti.

Kauttamme järjestyvät herkulliset tarjoilut ja ohjelmanumerot stand upista gin & tonic- joogaan. Meiltä saat uusia ja tuoreita ideoita siihen, että tilaisuus on juuri sopiva tai teidän porukalle räätälöity. Sinun tehtäväksi jää vain kutsua vieraat paikalle ja viihtyä!

 

 

Nostalginen Bar Lasku

Bar Lasku on hurmaava sekoitus tätä päivää ja vähän vanhempaa – nostalgian höystämässä ilmapiirissä rajat rikkoutuvat ja jokainen löytää itsestään uusia ulottuvuuksia!

Bar Lasku sopii mainiosti 20 - 150 hengen yksityisbileisiin.

Tunnelmallinen Glorian kellari

Se tunne, kun saa olla oma päällikkönsä ja mennä, mihin mieli vie. Gloria tarjoaa elämänmakuisia mahdollisuuksia ja tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi – ei siis mikään
ihme, että aikuiset rentoutujat suuntaavat kulkunsa usein juuri sinne. Tunnelmaa ja valikoimaa on jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin.

Glorian kellari on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin 20-40 hengen ryhmille.

After Ski- bileitä ihannoiva Bar Nousu

Kun tietää pidon riittävän ja työkavereiden auttavan, toivoo jyrkimmänkin nousun jatkuvan. Hyvä matka on maaliintuloa mukavampaa, sillä huipun jälkeen suunta kääntyy. Bar Nousu on kuin luotu ikuisesta matkanteosta nauttimiseen. Se on paikka täynnä liikettä, hyvää meininkiä ja uskoa vieläkin parempaan huomiseen.

Bar Nousu sopii mainiosti 20 - 300 hengen yksityishöpöstelyyn. Yhdistettynä Bar Laskuun, ravintolat tarjoavat yhdyskäytävän avulla tilat jopa 450 hengen kahden kerroksen bileisiin!

SalaCavala tarjoaa ripauksen luksusta pikkujouluihin

Arjesta selviytyy paremmin, kun sitä pystyy aina silloin tällöin pikkuisen maustamaan.
SalaCavala tuo tervetulleen ripauksen luksusta pikkujouluihin – se on herkullinen kohtaamispaikka kauppahallin kupeessa, valmiina tarjoamaan ainutlaatuisia kokemuksia. SalaCavalan upea sijainti ja puitteet luovat tunnelmalliset pikkujoulut erilaisille juhlijoille. Tämän kauden pikkujoulumenu on rakennettu herkullisista ja laadukkaista kylmistä raaka-aineista.

SalaCavalan tilat sopii loistavasti 20-50 hengen tilaisuuksiin.

 

On vain yksi suunta - Tutustu pikkujoulupaketteihimme

 

Meistä sanottua:

"Gin & tonic- jooga oli tosi hauskaa ja kaikki kehuivat ruokaakin! Mitään negatiivista kommenttia en kuullut keltään, kaikki tykkäsivät illasta ja paikasta kovasti!", Jenna Tamminen, Galena Pharma Oy

"Kaikki sujui paremmin kuin hyvin!", Julia Mikkonen, Hydroline Oy

"Saimme aivan täydelliset juhlat järjestettyä synttärisankarille ja kaikki meni juuri niin kuin pitää, ehkä jopa yli odotusten! Tila oli täydellinen, tasting oli ihan huippu, ruoka oli tosi hyvää ja kakku niin upea sekä maukas. Saimme kaiken lisäksi myös huippua palvelua ja kaikki vieraat olivat todella tyytyväisiä. Vieraat kiittelivät paljon ja ihmettelivät miten olikaan osattu noin upeat juhlat järjestää ja vastasin, että kiitos teidän!", Nina Immonen

 

 

Varaa parhain pikkujouluilta myyntipalvelustamme:

Jenni Kulin
0400 251 472
myynti(at)vrr.fi

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia