Pelastetaan annoksia #resqclub kanssa!

Intro Social

"Vastuullista toimintaa ruokahävikin minimoimiseen"

Intro Social on suosittu Kuopiolainen ravintola keskeisimmällä sijainnilla Kuopion kävelykadulla. Ravintola tarjoaa herkullista lounasta, illallista ja take awayta kuutena päivänä viikossa. "Otimme ResQ Clubin käyttöön vuonna 2016 ja sovelluksen käyttö on jatkuvassa kasvussa. Nykyisin ResQ Clubin käyttö on meillä päivittäistä, myymme vuosittain tuhansia annoksia ja myynti on tuonut meille paljon uusia asiakkaita sekä digitaalisen tavan ruokahävikin minimoimiseen." kertoo Keittiömestari Mikko Smolander.

 

"ResQ Club on erittäin helppokäyttöinen ja hyödyllinen työkalu ruokahävikin vähentämiseksi. Suosittelen ResQ Club -sovellusta sen helppokäyttöisyyden vuoksi"

- Juho Rissanen, CEO, Intro Social

 

 

resqclub-introsocial

 

"Saimme Best of ResQ -ansiomerkin, joka kertoo tuotteiden ja palvelun parhaasta laadusta"

- Mikko Smolander, Keittiömestari, Intro Social 

 

"Lounaan jälkeen tuotteet jäähdytetään pakataan asianmukaisesti noutovalmiiksi ja laitetaan helposti sovelluksen kautta myyntiin. Keittiöllä on käytössä oma tabletti ja ResQ -sovellukseen naputellaan tuotteiden tiedot ja hinnat. Myymme päivittäin annokset arviolta noin 15 minuutissa loppuun. Homma toimii meillä tosi hyvin!" kertoo Intro Social Keittiömestari Mikko Smolander. 

 

Tiesitkö?

 

 ”Käytän Resq-sovellusta usein, koska se on helppo ja hyvä tapa vähentää ruokahävikkiä sekä säästää rahaa. Sovellus on helppokäyttöinen ja maksukorttini tiedot ovat sovelluksessa valmiiksi, joten annoksen ostaminen sujuu nopeasti pyyhkäisemällä. Sovellus kertoo minulle, mistä ja mihin mennessä ostamani annos tulee noutaa. Tämän lisäksi sovellus kerää tietoa kaikista pelastetuista annoksistani ja siitä, kuinka paljon olen säästänyt rahaa, aikaa sekä vähentänyt turhia co2-päästöjä pelastaessani annokset Resq-sovelluksen kautta.” kertoo Samuli Väyrynen.

 

resqclub-introsocial

 

ResQ toimii näin helposti:

1. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi sovelluksessa

2. Löydä parhaat tarjoukset läheltäsi

3. Tilaa annos ja maksa se suoraan sovelluksessa maksukortilla, PayPalilla tai esim. verkkokaupan kautta ostetuin ResQ-krediitein

4. Hae annoksesi ravintolan ilmoittamaan viimeiseen hakuaikaan mennessä

5. Nauti ruoastasi, ja taputa itseäsi selkään - olethan edelläkävijä ruokahävikin vähentämisessä!

Ps. Voit määritellä oman ruokavaliosi sovelluksen asetuksissa, saat paremmin räätälöityjä ilmoituksia tarjouksista!

Lataa ResQ Club sovelluskaupasta

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia