Kuopion Saana

Max. 400 hlöä
Siikaranta 9, 70100 Kuopio
www.kuopionsaana.fi
Kuopionsaana

Kuopion Saana

Saana on tunturi. Mutta se on myös savoa ja tarkoittaa saunaa. Kuopion Saana on tosin paljon muuta, kuin pelkkä sauna. Saunojakin meiltä toki löytyy – ihan kolmin kappalein – mutta tämä on vain osa mahtavan laajaa palvelutarjontaamme.

Saanassa voit hemmotella kaikkia aistejasi. Vahvasti lähiruoan käyttöön pohjautuva ravintolamme tarjoaa sinulle upeita makuja, saunamme ja altaamme hellivät ihoasi kilvan saunojemme lempeiden löylyjen kanssa, näköala ravintolastamme ja terasseiltamme on silmiä hivelevä ja savusaunamme nostalginen tuoksu sekoittuu hienolla tavalla keittiöstämme kantautuviin aromeihin.

Voit tulla Saanaan virkistymään, ravitsemaan sieluasi ja kehoasi, rentoutumaan, juhlimaan, pitämään kokousta tai seminaaria. Räätälöimme sinulle ja seurueellesi mielellämme myös erilaisia teemapäiviä, yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Ihan naapuristamme löytyy seikkailupalveluja, tasokas kuntosali ja ryhmäliikuntatila, sisäkartingrata, oheisharjoittelukeskus, urheiluvälinelainaamo, citygolf ja esittelykierroksia tarjoava panimo. Lisäksi Kallavesi on käytössänne erilaisten risteilyjen, kanoottiretkien tai vaikka SUP-poolon merkeissä.

Me saanalaiset haluamme tarjota sinulle ja seurueellesi ikimuistoisia hetkiä, tulitpa sitten vain pistäytymään, tai viettämään alueella koko päivän.

Lämpimästi tervetuloa – Saana on lämmin!

Varaa pöytä

Varaa sauna

 

RÄÄTÄLÖIMME

Tapahtumat ryhmille ja yrityksille

Katso mitä kaikkea voimme tehdä puolestanne

INSPIROIDU

Keikat, tapahtumat ja aktiviteetit

Kurkista tarjoamamme aktiviteetit

HERKUTTELE

Ruokailut ja tastingit

Lounas-, ruoka- ja tasting-tarjontamme

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia