Kuopion Instagram helmet: Listasimme kolme suosituinta kuvausspottia ja vinkit viikonloppuun

Kuopio-ilotulitus

 1. Kuopion matkustajasatama

Kuopion matkustajasatamasta löytyy ihania mukulakivetyksiä ja menneiden aikojen värikkäitä makasiinirakennuksia. Kallaveden maisemat auringonlaskun aikaan ihastuttavat joka kerta. Kuvausspottien pro-tip: Viikonloppuna 7.9. satamassa Albatrossin kesän päätösbileet huipeentuu päräyttävään ilotulitukseen kello 22:30. Paras paikka ilotulituksen kuvaamiseen löytyy Ukko-laivan kannelta hyvän juoman ja seuran kera. Jatkot tietysti vielä viimeisen kerran Albassa!

#kuopionsatama #ravintolalaivaukko #visitkuopio #albatrossi

 

kuopionsatama-instagram

 

2. Kuopion Saana

Upeasta arkkitehtuurista ja herkullisista annoskuvista tunnettu Kuopion Saana on ollut kesän 2019 ehdottomasti suosituin kuopiolainen kuvauskohde Instagramissa. Kallaveden maisemat, tyylikkäät terassit ja uima-altaat houkuttelevat satoja somettajia napsimaan kuvia – eikä suotta. Tyylikkääseen kylpylään ja Suomen parhaaksi rankattuun savusaunaan pääsee perjantaista sunnuntaihin 18€ /hlö.

#visitkuopio #kuopionsaana #saanaonlämmin

 

saana-kuopio-instagram

 

3. Kuopion tori

Kuopion torin ikoninen ja herkullinen Kauppahalli – ”Ovi toiseen maailmaan. Tai kuin aikamatka menneeseen”. Tarjolla on upeita paikallisia raaka-aineita, supisavolaisella palvelulla höystettynä. Kauppahallin kupeessa tavataan lasillisen ääressä ja torilla napataan kuvia sesongin raaka-aineista. Täällä ikuistetaan kuvia ympäri vuoden ainutlaatuisesta torivilinästä. Vappuna Veljmies-patsas saa haalarikansalta lakin päähänsä ja saattaapa joku tuttu olla uinutkin torialtaassa Suomen lätkävoiton kunniaksi. Mualiman Napa on nimensä veroinen - savolaisten oma kohtauspaikka.

#ilovekuopio #visitkuopio #mualimannapa #salacavala

 

instagram-malinois_indy

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia