Kokous- ja juhlapalvelut Kuopiossa

Räätälöimme taatusti inspiroivimmat kohtaamiset, juhlat ja kokoukset Kuopiossa 

Toteutamme rentoja ja inspiroivia kokous-, asiakas- ja yritystilaisuuksia erikokoisille ryhmille. Meiltä saat uusia ja tuoreita ideoita siihen, että päivä- tai iltatilaisuus on juuri sopiva tai teidän porukalle räätälöity. Ravintoloistamme löytyvät tilat jokaiseen tarpeeseen niin pienen porukan pippaloista aina koko kansan keppaloihin!

Tee tarjouspyyntö 

Katso valmiit tarjouspakettimme

Maiju Huisman

Kun haluat hyviä ideoita ja pirteää palvelua! 

Helppoa ja vaivatonta

Kuohari

Pystymme räätälöimään muistijäljen jättävät tilaisuudet jopa tuhannelle hengelle.
Paketoimme palvelut vaikka aamusta yömyöhään hyödyntäen 9 ravintolan tiloja ja vahvuuksia. Kauttamme saat halutessasi myös majoitukset ja parkkipalvelut. Tavoitteenamme on helpottaa kaikin tavoin elämäänne ja pistämme kaiken haluamanne yhteen mukavaan pakettiin.

Tutustu kumppanehin

Yhdistämme ihmiset

Hyvä meininki syntyy yhteisestä tekemisestä.
Voimme räätälöidä tapahtumaasi musiikkia, eturivin artisteja, komediaa, sirkusta tai burleskia, pelejä, viihdettä, hauskaa liikkumista tai saunomista. Meillä on myös ehtymätön ideavarasto ja verkosto, josta voimme loihtia päivääsi yllättäviä kokemuksia.

Tutustu ohjelmiin ja aktiviteetteihin

Syö, juo ja nauti olostasi

Ruoka ja juoma tuovat ihmiset yhteen.
Meiltä saat aamiaiset, brunssit, lounaat, Take Awayt ja tastingit kaikkiin tilanteisiin. Intron keittiö ja lukuisat yhteistyökumppanimme loihtivat taatusti maukkaat eväät ja juomanautinnot. Tutustu myös laajaan tastingvalikoimaamme.

Tutustu ruokiin ja juomiin

Yhteistyökumppanit

MAJOITUS

Scandic Atlas

Tarjoamme yritysasiakkaillemme sopimushintaista hotellimajoitusta Scandic Hotel Atlaksessa Kuopion torin laidalla. Vietä rento ja mukava kokousviikonloppu ja parkkeeraa vierailun ajaksi helposti Toriparkkiin. Sopimushinnat tilaisuuskohtaisesti vrr-myyntipalvelusta.

Tutustu hotelliin

MAJOITUS

Matkailukeskus Rauhalahti

Tarjoamme yritysasiakkaillemme sopimushintaisia huviloita ja uutuus mökkejä Matkailukeskus Rauhalahdesta. Vietä tiimisi kanssa rentouttava workshop- tai kokousviikonloppu – majoittukaa luonnonkeskellä saunoen, meloen tai hiihtäen sekä Kuopion yöelämässä juhlien. Sopimushinnat tilaisuuskohtaisesti.

Tutustu huviloihin

 

 

KONGRESSI

Kuopio Convention Bureau

Kuopio Convention Bureaun maksuttomat palvelut kokous- ja kongressijärjestäjille. Saat apua budjetointiin, markkinointiin ja tilaisuuteesi sopivien palveluntarjoajien löytämiseen.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.

KOMEDIA

Jylhäsalmi Productions

Tarjoamme asiakkaillemme eturivin koomikoita, stand up -esityksiä, Intron komediaklubeja ja Kuopion Komediafestivaalin yhteistyössä Jylhäsalmi Productions kanssa. Kysy lisää koomikoista ja yrityspaketeista myyntipalvelustamme.

Lue lisää

JUOMAT

Rock Paper Scissors

Our beer is balanced, fresh and pure to the palette. And as we need a game in everything in life, our beer also can beat each other in different forms. In strength, freshness, body type, or else. Eventually the strength meets softness and cuddliness and is melted. You know the drill. #tastethegame

 

Lue lisää

AKTIVITEETTI

Kuopion KuplaFutis

Mitä kuuluu elämyksien päivään Kuopiossa? Aluksi Kuopion KuplaFutis -pelit, ruokailu Intron herkuilla Kuopion Saunalautalla, paljussa keskellä Kallavettä, Pitkä kuuma kesä Singstarissa, saunomiset puulöylyissä, aurinkotuolissa makoilu, uiminen Kallavedessä, ystävien kanssa hengailua auringon paisteessa ja yöksi ravintola Albatrossiiin jonojen ohi koko porukalla jatkamaan iltaa – kuljetukset tietenkin Kuopion Limusiinilla!

Katso vapaat ajat

AKTIVITEETTI

Kuopion Limusiini

Kerranhan sitä naimisiin mennään, joten turha niistä polttareista on säästellä – polttarisankari varmasti muistaa tämän kyydityksen! Vai valmistuitko yläasteelta, lukiosta, ammattikoulusta, korkeakoulusta tai elämänkoulusta? Kovan urakan jälkeen pitää juhlia tyylikkäästi!

Varaa kyyti

SAUNA

Kuopion Saunalautta

M/S Väinö on ensimmäinen täydenpalvelun saunalautta Kuopion sydämessä Kallavedellä, joka tarjoaa sinulle ja ystävillesi tai asiakkaillesi ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen. Katso kuvagalleria tiloista!

Varaa löylyt

AKTIVITEETTI

Paju Consulting

Yrityksien virkistäytymispäiviin istuvat hyvin ajanhallinta ja tiimiläiset ympärilläni -koulutukset. Valmennukset ovat osallistavia ja keskustelevia – toimintatapojen kehittämiselle ja ideoinnille varataan aikaa, jotta valmennusten hyöty saadaan vietyä mahdollisimman nopeasti arjen tueksi.

Kurkkaa lisää valmennuksista

 

AKTIVITEETTI

Parkour Akatemia

Parkourilla voidaan virkistää ja tiimiyttää työyhteisöjä ja muita ryhmiä. Järjestämme yhteistyössä tyky- ja virkistyspäiviä Kuopiossa. Meiltä sujuu myös suuret ryhmät, jos tilat antavat myöten. Jos tilaisuus järjestetään jossain muualla kuin meidän tiloissamme, autamme mielellämme sopivan paikan löytämisessä. Parkouria voidaan järjestää niin ulkona- kuin sisälläkin. 

Katso video

 

AKTIVITEETTI

Fressi Kuopio

Fressin monipuoliset palvelut työhyvinvointipäivien ja kokouspäivien virkistäviin taukoihin. Varaa taukojumppa, ryhmäliikuntaa, workshopeja tai toiminnallista harjoittelua koko porukan piristykseksi. Kysy lisää myyntipalvelustamme ja tutustu Fressi Kuopion tarjontaan!

Katso lisää

 

AKTIVITEETTI

Lakeland Lines

Kallaveden kuninkaalliset, sisävesiristeilijät Queen R ja Princess Anne risteilevät tulevana kesänä Saaristokaupungin reitillä. Retkipaketti sisältää risteilyn Alahovin viinitilalle Vaajasalon saareen, lounaan laivalla ja maistiaisia viinitilalla. Viinituvassa voi tutustua muihin tilan tuotteisiin ja ostaa viemisiä. Pihapiirissä on myös pieni kotieläinpiha. Retkipaketti soveltuu hyvin niin yritysasiakkaille kuin lapsiperheillekin.

Katso lisää

 

AKTIVITEETTI

Hämmennys Kuopio

Hämmennys on seuraavan sukupolven pakohuone, joka löytyy Kuopion keskustan tuntumasta. Keksijätohtorimme opiskeli taikuutta autotallissaan vuoden verran ja sai yhteyden henkimaailman olentoihin. Meillä perinteisten lukkojen määrä on hyvin pieni. Tehtävien ratkaisuissa pitää siis olla luovempi, kuin perinteisen lukon koodin löytäminen. Älkää pelätkö, emme ole koskeneet mustaan magiaan tai muihinkaan taikuuden pimeämpiin puoliin.

Varaa virkistyspäivä

KEILAUS

Kuopion Keilahalli

Vuodesta 1974 asti toiminut Kuopion Keilahalli uudistettiin kesällä 2018. Huikea 16-ratainen keilahalli on kiven heiton päässä Kuopion keskustasta. Keilauksen ja tarjoilujen lisäksi keilahallilta löytyy biljardipöytiä, huipputason Strachan-snookerpöytä ja darts. Keilaus sopii mainiosti yrityksien illanviettoihin, virkistäytymispäiviin, kokouspäiviin tai synttärikemuihin. Tyyli on vapaa! Varaa mieleenpainuva kokouspäivä helposti myyntipalvelustamme.

Katso kokouspaketit

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia