Kesäduuni omiesi joukossa!

Nyt on oikea aika viilata hakemus kesätöihin.

Haemme kesälle 2023 kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin.

Vararengasravintoloissa olet omiesi joukossa. Toisista huolehtiminen näkyy arjessamme monin tavoin. Samalla tavalla kun pidämme huolta asiakkaiden viihtyvyydestä ja työkavereiden jaksamisesta, kannamme oman kortemme kekoon myös ympäröivän yhteiskunnan hyväksi.

Me uskomme, että saamalla ihmiset seurustelemaan toistensa kanssa ja arvostamaan ympäristöä, jonne he tuntevat kuuluvansa, maailmasta voisi ihan oikeasti tulla meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä ja elää mukavaa arkea. Arvojamme puolustamalla luomme luotettavan, avoimen, kannustavan ilmapiirin henkilökunnallemme.

 

 

Yrityksen arvot:

 

Hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia

Erinomainen asiakaspalvelu on toimintamme peruspilari. Me huomioimme, tervehdimme, kiitämme!


Ahkeruus näkyy meissä

Meille on selvää, että töissä ollaan tekemässä töitä.


Vaalimme joukkuehenkeä

Meillä ei juoruilla selän takana, vaan asiat kerrotaan suoraan


Töihin on kiva tulla

Pidämme yllä hyvän työpaikan positiivista fiilistä sekä iloista, rentoa ja tehokasta työtapaa.


Tiedämme mitä teemme

Tunnemme säännöt, tiedämme vastuualueemme ja huolehdimme niistä.


Meissä on asennetta

Haluamme kaikki kehittyä alallamme. Haluamme olla parhaita!

 

 

Tutkitusti hyvä

Vuonna 2022 toteutetun bränditutkimuksen mukaan toimipisteidemme monipuolisuus koetaan eduksi. Meitä pidetään myös luotettavana, rentona ja vastuullisena työnantajana.


Mittaamme kuukausittain henkilökunnan tyytyväisyyttä ja meidän eNPS luku on +69. Luku kertoo, kuinka todennäköistä on, että henkilöstö suosittelisi työnantajaansa ystävälleen. Käytännössä jos eNPS on positiivinen luku, se on lähtökohtaisesti hyvä tulos. eNPS = 40 on erinomainen, joten meidän tulos on huippuluokkaa.


Henkilökuntaedut:

ePassi, kattavat edut ravintoloissamme ja laajennettu työterveys. Yrityksessämme on hyvinvointitoimikunta VarVi, joka huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista liikuntatapahtumien sekä -vuorojen avulla. Liikunta kuuluu oleellisesti myös meidän virkistyspäiville. Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia ja palkitsemme mm. tupakan polton lopettamisesta ja virallisiin urheilukisoihin osallistumisista.

 

 

Tuumasta toimeen

Kirjoita hakemus ja tee napakka ansioluettelo. Pyydä edellisiltä työnantajilta tai työpaikkaohjaajilta suosituksia. Haluamme tietää mitä jo osaat, työpaikalla opastetaan loput.  Muista kirjata ylös myös koulun työelämäjaksot ja TET-harjoittelut sekä harrastukset. Niissä on varmasti karttunut töissä tarvittavia taitoja. Mieti realistisesti ajankohta jolloin voit työskennellä. Pääsisitkö jo keväällä iltaisin tai viikonloppuisin tekemään vuoroja ja perehtymään? Monet työharjoittelijat ovat harjoittelun kautta saaneet meiltä vakituisen työsuhteen. Oletko sinä seuraava?

Kun onnistaa ja pääset toivomaasi paikkaan töihin, tee parhaasi äläkä masennu vaikket heti osaa kaikkea. Tekemällä oppii ja hyvällä asenteella ja aurinkoisella asiakaspalveluhymyllä pääsee aina eteenpäin!

Kesä on ravintoloissa vilkasta aikaa ja lisätunteja on innokkaille tekijöille aina tarjolla. Parhaat kesäduunarit tunnetusti löytävät itsensä seuraavanakin kesänä tutusta paikasta tai käyvät talvella tienaamassa koulun ohella viikonloppuisin tai iltaisin.

Lisäkysymykset ja hakemukset:

Laura Lybeck

talous- ja henkilöstöjohtaja

laura.lybeck@vrr.fi

 

Mitä?

Kesäduuni omiesi joukossa

Missä?

Ale Pupi, Albatrossi, Bar Nousu, Bar Lasku, Gloria ja SalaCavala

Milloin?

Kesä 2023

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia