KESÄDUUNI hikistä & hauskaa

 

Nyt on oikea aika viilata hakemus kesätöihin. 

Älä jännitä - muista että ravintolapäällikkökin on ollut joskus ekaa päivää töissä.  Vararengasravintoloiden päälliköiden ansioluettelosta löytyy reikien maahan räjäyttelyä, siankorvien pakkaamista, ikkunoiden, vessojen ja vaatteiden pesua, pullonpalautuskoneen pyörittämistä, rautakaupan myyjänä olemista, hevosen lannan luontia ja mansikanpoimintaa.


Kirjoita hakemus ja tee napakka ansioluettelo. Pyydä edellisiltä työnantajilta tai työpaikkaohjaajilta suosituksia. Haluamme tietää mitä jo osaat, työpaikalla opastetaan loput.  Muista kirjata ylös myös koulun työelämäjaksot ja TET-harjoittelut sekä harrastukset. Niissä on varmasti karttunut töissä tarvittavia taitoja. Mieti realistisesti ajankohta jolloin voit työskennellä. Pääsisitkö jo keväällä iltaisin tai viikonloppuisin tekemään vuoroja ja perehtymään? Monet työharjoittelijat ovat harjoittelun kautta saaneet meiltä vakituisen työsuhteen. Oletko sinä seuraava?


Kun onnistaa ja pääset toivomaasi paikkaan töihin, tee parhaasi äläkä masennu vaikket heti osaa kaikkea. Tekemällä oppii ja hyvällä asenteella ja aurinkoisella asiakaspalveluhymyllä pääsee aina eteenpäin!

Kesä on ravintoloissa vilkasta aikaa ja lisätunteja on innokkaille tekijöille aina tarjolla. Parhaat kesäduunarit tunnetusti löytävät itsensä seuraavanakin kesänä tutusta paikasta tai käyvät talvella tienaamassa koulun ohella viikonloppuisin tai iltaisin. 

 

Yrityksen arvot

#vaalimmejoukkuehenkeä

#töihinonkivatulla

#asiakaspalveluonkunniaasia

#meissäonasennetta

#ahkeruusnäkyymeissä

#tiedämmemitäteemme

 

Nämä arvot ovat meidän punainen lanka, mitä vaalimme suurella sydämmellä!

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia