HENRY'S PUBIN JUHLAVUOSI STARTANNUT VAUHDIKKAASTI

 

HENRY'S PUBIN JUHLAVUOSI STARTANNUT VAUHDIKKAASTI

Jo viisikymppisiään tänä vuonna juhliva Kuopion Henry's pub jatkaa aktiivista keikkatoimintaa myös kuluvan vuoden aikana. Tammikuun alun aikana yleisö on nauttinut mm. paikallisesta metalliosaamisesta, jota tarjoilivat kuopiolaiset Anorexy & Woundstripe, sekä täydelle salille 30v-juhlakeikan vetänyt kuopiolaislähtöinen black metal-pioneeri Barathrum yhdessä kuopiolaisten Takezon ja Obcasuksen kanssa. Myös viime viikonloppuna Henkassa vieraillut SMC Lähiörottien keikka oli varsin suosittu ja vaihtoehtoisemmat rap-artistit ovatkin olleet jo useamman vuoden ajan yksi ohjelmiston kulmakivistä.

Vielä tammikuun aikana päästään nauttimaan mm. Jeff Buckley-covereita, erittäin suositusta industrial metal-yhtyeestä Fear of domination sekä uusien albumien tiimoilta kiertävistä Andy McCoysta, Kumikamelista sekä Lasten hautausmaasta.
Tammikuun lopussa perinteinen Henry's pubin ja Kuopiorockin bändikisa tulee myös - suurempana kuin koskaan. Henry's pubin juhliessa viisikymppisiä ja Kuopiorockin tullessa täysi-ikäiseksi, on luvassa ennennäkemätöntä bändien tykitystä ja huhujen mukaan tuomaristossakin nähdään kevään mittaan paljon paikallisia ja valtakunnallisia musiikkivaikuttajia arvioimassa orkesterien suorituksia.

Ohjelmisto valmistuu tällä hetkellä hyvässä tahdissa ja uusia kiertueita julkaistaan lähes päivittäin. Myöhemmin keväällä luvassa on paljon pitkän tauon jälkeen paluun Kuopioon tekeviä legenda-osaston artisteja sekä isommillakin lavoilla paljon nähtäviä ykkösrivin tähtiä.

Liput keikoille liikkuvat alkuvuodesta varsin nopeasti, joten muistathan ostaa omasi ajoissa.

Alta muutamia tärppejä lippuostoksia varten - mukavaa kevättä ja nähdään keikoilla!

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia