Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!
Tapahtumat

Pe 18.8. Liiga Alumni All Star - jatkot: Pasi ja Anssi

MITÄ?

Liiga Alumni All Star - jatkot LIVE: Pasi ja Anssi

MISSÄ?

Albatrossi

MILLOIN?

18.8.2023

Alumni All Star -ottelu pelataan elokuussa 2023 Kuopiossa

Perjantaina 18.8.2023 pelattava BMW Alumni All Star –ottelu ja sen oheistapahtumat tuovat Kuopion Olvi Areenaan Suomi-kiekon koko kerman, legendoista tuleviin maailmantähtiin.

Jo viidettä kertaa toteutettava Alumni All Star -tapahtuma on muodostunut keskeiseksi elementiksi kiekko-Suomen tapahtumakesässä. Järjestelyistä vastaavat tänä vuonna Liigan Alumni ja KalPan organisaatio yhdessä.

– On erittäin hienoa saada NHL-tähdet ja kaupungin omat pojat vihdoin savolaisyleisön eteen. Tapahtumaa on yritetty järjestää jo useamman kerran, mutta elokuussa se viimein toteutuu, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo.

Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan Liigan alumnijoukkue saa vastaansa paikallisten suuruuksien muodostaman kokoonpanon – joka tällä kertaa on Savon Alumni vahvalla Nashville Predators -painotuksella.

Nashvillen NHL-organisaatiossa on vuosien varrella kiekkoillut lähes 20 suomalaista, ja monet heistä ovat läsnä elokuussa Kuopiossa. Keskeisenä hahmona on totta kai isäntäkaupungista lähtöisin oleva Stanley Cup –voittaja, legendaarinen Kimmo Timonen.

– Tulee aivan varmasti olemaan upeaa nähdä Nashvillen suomalaiskaartia samassa kaukalossa. Viiteen vuoteen en ole itse jäällä ollut, joten saattaa sattua ja tapahtua, Timonen naurahtaa.

Joukkueiden nimilistat ja tapahtuman tarkemmat aikataulut julkistetaan myöhemmin, mutta mukana ovat Timosen lisäksi muun muassa Pekka Rinne, Esa Tikkanen ja Jere Lehtinen – sekä totta kai Nashvillessä kuluvallakin kaudella pelaavia suomalaisia.

– Olen innoissani. Edessä on upea tapahtuma, jota rakennetaan jo täydellä teholla. Kuopio on meille hieno paikka käynnistää uusi jääkiekkokausi perinteikkäin All Star -menoin, kertoo Liigan Alumin toiminnanjohtaja Kai Nurminen.

Itse ottelu pelataan Olvi Areenassa kello 18.00 alkaen, mutta All Star -päivä käynnistyy perinteisesti Alumnin tukisäätiön ja Kuopion kaupungin järjestämällä tulevaisuusseminaarilla. Tänä vuonna seminaarin teema on vastuullisuus, ja tapahtuma järjestetään klo 14 alkaen Kuopion kaupunginteatterissa.

Tapahtuman viralliset jatkobileet Albatrossissa

Iso tapahtuma tarvitsee isot jatkobileet ja ne löytyvät luonnollisesti Kuopion matkustajasatamasta. Jatkoilla menon räjäyttää Pasi ja Anssi. Jatkoille on vapaa pääsy!