Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Kaikki tuotteet

Yksityisbileet Bar Nousussa

On vain yksi suunta - Hyvä nousu hyvässä seurassa!

Kun tietää pidon riittävän ja työkavereiden auttavan, toivoo jyrkimmänkin nousun jatkuvan. Hyvä matka on maaliintuloa mukavampaa, sillä huipun jälkeen suunta kääntyy. Bar Nousu on kuin luotu ikuisesta matkanteosta nauttimiseen. Se on paikka täynnä liikettä, hyvää meininkiä ja uskoa vieläkin parempaan huomiseen. Juuri siksi Nousussa on helppo jatkaa – seuraavanakin päivänä.

After ski -bileet vuoden jokaisena päivänä aina tappiin eli kello 05 asti! Tiskijukat ja karaokejuontajat tanssittavat ja laulattavat juhlakansaa joka ilta.

Kuopion keskustassa sijaitseva Bar Nousu sopii mainiosti 20 - 300 hengen yksityishöpöstelyyn. Voimme junailla juhliinne mielenkiintoista ohjelmaa, kuten esim. karaokeskabat, Nousun salatehtävä- tiimiyttämispelin, livemusiikkia, hiihtokisat tai teemabileet herkullisia tarjoiluja unohtamatta! Räätälöimme menut toiveiden mukaan. Tehtäväksesi jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle!

Yhdistettynä Bar Laskuun, ravintolat tarjoavat yhdyskäytävän avulla tilat jopa 450 hengen kahden kerroksen bileisiin!

Elämyksiä ja ohjelmaa:

  • Livemusiikki
  • After Ski- teemabileet
  • Ammattivalokuvaaja
  • Drinkkikoulu
  • Stand up
     

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin ja huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Bar Nousun yksityistilaisuudet on saatavilla vähintään 20 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan tilaisuuden hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.