Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Pikkujoulut

Pikkujoulut Glorian kellarissa

Pikkujoulut, ei sen vähempää!

Se tunne, kun saa olla oma päällikkönsä ja mennä, mihin mieli vie. Gloria tarjoaa elämänmakuisia mahdollisuuksia ja tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi – ei siis mikään ihme, että aikuiset rentoutujat suuntaavat kulkunsa usein juuri sinne. Tunnelmaa ja valikoimaa on jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin, unohtamatta kaunista sisäpihaa!

Glorian kellari on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin 20-40 hengen ryhmille. Kellarin intiimi tunnelma takaa unohtumattomat juhlat niin yrityksille kuin kaveriporukoillekin. Järjestämme tilaan herkulliset tarjoilut, esiintyjän ja somistuksen. Menut räätälöimme toiveiden mukaan. Tehtäväksesi jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle!

"Saimme aivan täydelliset juhlat järjestettyä synttärisankarille ja kaikki meni juuri niin kuin pitää, ehkä jopa yli odotusten! Tila oli täydellinen, tasting oli ihan huippu, ruoka oli tosi hyvää ja kakku niin upea sekä maukas. Saimme kaiken lisäksi myös huippua palvelua ja kaikki vieraat olivat todella tyytyväisiä. Vieraat kiittelivät paljon ja ihmettelivät miten olikaan osattu noin upeat juhlat järjestää ja vastasin, että kiitos teidän!", Nina Immonen

Elämyksiä ja ohjelmaa:

  • Gin & Tonic - jooga
  • RPS Brewing pienpanimotasting
  • Karoke
  • Tiimivalmennus
  • Salakapakka- teemajuhlat
  • Drinkkikoulu

Kurkkaa esimerkkimenut

Varaus- ja peruutusehdot:

Huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Pikkujoulut on saatavilla minimiveloituksella 20 hengen seurueille.