Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Pikkujoulut

Pikkujoulut Bar Laskussa

Pikkujoulut pysyy aina muodissa!

Trendit muuttuvat, mutta hauskanpito hyvässä seurassa pysyy prioriteettina aikakaudesta toiseen. Sitä suuremmalla syyllä ilon voi ottaa irti hyviksi havaituista bändeistä, tanssityyleistä ja muoti-ilmiöistä. Bar Lasku on hurmaava sekoitus tätä päivää ja vähän vanhempaa – nostalgian höystämässä ilmapiirissä rajat rikkoutuvat ja jokainen löytää itsestään uusia ulottuvuuksia!

Laskussa vanha wiinibaari on nyt oikeasti Wiinibaari isolla W:llä - kaupungin paras viinivalikoima ja vauhdikas bilekaraoke sopivat yhteen kuin nappiverkkarit ja matopeli. Discon puolella savuverhon ja peililasien keskellä tiskijukat tanssittavat kovimmat nostalgialekat aina kasarilta kymmenen vuoden takaisiin tanssihitteihin. Jos puhelinluettelon lukeminen oli aikoinaan lemppariharrastuksesi, löydät tutut nimet ja numerot rouhealta juomalistaltamme.

Kuopion keskustassa sijaitseva Bar Lasku sopii mainiosti 20 - 150 hengen yksityisbileisiin. Bar Lasku koostuu kahdesta puolesta, joista toinen on isompi discopuoli makeilla neonvaloilla ja toinen Kuopion parhaalla valikoimalla varustettu viinibaari. Voimme järkkäillä juhliisi donitsibuffan, drinkkikoulun, huoletonta sielunmaisemaa, proseccojoogan tai Windows95manin herkullisia tarjoilija unohtamatta. Räätälöimme menut toiveiden mukaan. Tehtäväksesi jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle!

Yhdistettynä Bar Nousuun, ravintolat tarjoavat yhdyskäytävän avulla tilat jopa 450 hengen kahden kerroksen bileisiin!

"Gin & tonic- jooga oli tosi hauskaa ja kaikki kehuivat ruokaakin! Mitään negatiivista kommenttia en kuullut keltään, kaikki tykkäsivät illasta ja paikasta kovasti!", Jenna Tamminen, Galena Pharma Oy

Elämyksiä ja musiikkia:

  • Ammattivalokuvaaja.
  • Stand up
  • Tanssiesitykset
  • Karaoke
  • Dj
  • Teemabileet
  • Gin & Tonic- /olutjooga
  • Karkkibuffa

Kurkkaa esimerkkimenut

Varaus- ja peruutusehdot

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Tarjouksessa on määritelty minimiveloitus. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Bar Laskun pikkujoulut on saatavilla vähintään 20 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan pikkujoulut hyvissä ajoin. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.