Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Menut ja tastingit

Lignell & Piispanen & Kauppahallin juustot

Ylläty ja ihastu!

Nämä makuelämykset eivät ole ainutkertaisia, vaan kaikki maistamasi juustot löydät naapurista Kuopion Kauppahallista ja juomat kuuluvat Alkon valikoimiin.

Liköörit ja shotit mielletään kahvin aveceiksi tai oikein hyvän kakun seuralaisiksi, vaan oletkos yhdistänyt makeansuolaista shottia ja topakkaa kovaa juustoa? Tai lakkalikööriä ja puolikovaa juustoa villiyrttiraidoin?

Maisteltavat makuparit:

  • Lignell & Piispanen Gustav Arctic Cloudberry 2 cl / Lignell & Piispanen Finna Lakka kuohujuoma 2 cl & Mouhijärven Herkkujuustolan Willi Wili
  • Lignell & Piispanen Gustav Blueberry & Rasperry 2 cl / Leitz Eins-Zwei-Zero Sparkling Riesling & Peltolan Blue
  • Lignell & Piispanen Saltkis Suolakaramelli Shotti 2 cl / alkoholiton suolakaramellishotti & Mouhijärven herkkujuustolan Vilho  

 

Varaus- ja peruutusehdot:

Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Tasting on saatavilla vähintään 10 hengen seurueille. Suosittelemme varaamaan aktiviteetin 4 viikkoa ennen tilaisuutta. Pidätämme oikeuden hintojen ja varaus- ja peruutusehtojen muutoksiin.