Tilaa huikeita ideoita ja uutisia Vararengasravintoloilta liittymällä   sisäpiiriin!

Yrityksille ja ryhmille

Gloria yksityisesti

Upeat tilaisuudet Gloriassa

Se tunne, kun saa olla oma päällikkönsä ja mennä, mihin mieli vie. Gloria tarjoaa elämänmakuisia mahdollisuuksia ja tunnelmaa, joka ei jätä kylmäksi – ei siis mikään ihme, että aikuiset rentoutujat suuntaavat kulkunsa usein juuri sinne. Tunnelmaa ja valikoimaa on jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin, unohtamatta kaunista sisäpihaa!

Gloria jakautuu kahteen tyylikkääseen eri kerrokseen. Katutasossa on laaja olut- ja viskivalikoima, ympärivuotinen sisäpiha sekä kesäisin 85-paikkainen terassi suoraan Kuopion vilkkaimmalla ravintolakadulla. Alakerrassa on Kuopion laadukkain karaoke!

Järjestämme tilaan tarjoilut, esiintyjät, somistuksen tai vaikka . Tilat taipuvat niin work shopeihin, juhliin, pikkujouluihin tai tyky-päiviin. Menut räätälöimme toiveiden mukaan. Tehtäväksesi jää vain kutsua vieraat paikalle!

"Saimme aivan täydelliset juhlat järjestettyä synttärisankarille ja kaikki meni juuri niin kuin pitää, ehkä jopa yli odotusten! Tila oli täydellinen, tasting oli ihan huippu, ruoka oli tosi hyvää ja kakku niin upea sekä maukas. Saimme kaiken lisäksi myös huippua palvelua ja kaikki vieraat olivat todella tyytyväisiä. Vieraat kiittelivät paljon ja ihmettelivät miten olikaan osattu noin upeat juhlat järjestää ja vastasin, että kiitos teidän!" - Nina Immonen

Vuokraukseen kuuluu:

  • Yksityistilaisuus
  • Tilavuokran 4 tunniksi
  • Menut alk. 24€/hlö
  • Äänentoisto ja henkilökunta
  • Karaoke

Ohjelma

RPS pienpanimotasting

Brooklyn Brewery tasting

Proseccojooga

 

Varaus- ja peruutusehdot:

Huomioimme vain etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat. Pyydämme vahvistamaan tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutamme vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sis. alv:n. Pidätämme oikeuden sesongin mukaisiin muutoksiin. Tila on saatavilla yli 10 hengen seurueille.