Etäpikkujouluideoita

Ideoita etäpikkujouluihin

Tänä vuonna ajankohtaiseksi on tullut vallitsevan tilanteen myötä etäpikkujoulut. Kasasimme verkkokauppaamme tuotteita, mitkä soveltuvat loistavasti etäpikkujouluihin ja listasimme alle ideoita.

Osta työporukalle SalaCavalan take away brunssipaketti. Paketti on ostettavissa verkkokaupassamme joka viikko torstaihin mennessä ja se noudetaan lauantaisin. Brunssimenu vaihtuu viikottain ja uusittu menu tulee myyntiin aina maanantaisin. Suosittelemme nauttimaan brunssin kylkiäisenä kuivaa cavaa. Ikävä kyllä emme vielä voi sitä cavaa sinulle myydä, mutta kerromme toki lähimmän alkon sijainnin ja suosittelemme maistuvimmat viinit. Brunssin mukaan voit ostaa meiltä SalaCavalan kahvinmaistelupaketin mikä sisältää 250 g Robert Paulig Roasteryn paahtamaa SalaCavalan omaa 4. paahtoasteen kahvia meillä jauhettuna, 3 x 75 g Pauligin kaupunkikahveja ja pressopannun sekä ohje täydellisen kahvin valmistukseen. Tämän lisäksi paketista löytyy SalaCavalan Rocky Roadia kahvin kanssa herkuteltavaksi.

 

 

Verkkokaupassamme on myynnissä myös Intro Socialin take away paketteja, mitkä sisältävät Famous Pork Ribsejä, salaattia ja Fondantia. Nauti ravintolatason annoksista kotonasi. Intron kokit ovat tehneet esivalmistelut ja sinä viimeistelet annokset kotonasi ohjeiden mukaan.

Ohjelmaksi suosittelemme etänä pidettävää drinkkikoulua tai oluttastingia. Tastingin oluet pääset ostamaan ja noutamaan ravintolastamme. Drinkkikoulutukseen tarvittavan mocktailboxin voit lunastaa verkkokaupasta ja noutaa paikan päältä. Mocktailboxin mukana tulee alkoholisuositukset ja neuvomme lähimmän Alkon sijainnin. Ammattitaitoinen baarimestarimme vetää teille koulutuksen tai tastingin etänä Google Meetsin kautta ja voitte olla koko koulutuksen ajan vuorovaikutuksessa baarimestarimme kanssa heittäen tarkentavia kysymyksiä tai keskustella aiheesta.

 

Tilaa huikeita ideoita ja sisäpiirin uutisia